עצה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצה דחופה
    א
    12/10/2010

שלום רב ,
    ברצוני לשתף אתכם בדבר מאוד אישי ורגיש אשמח לשמוע את דעתכם ותגובתכם אני אובדת עצות .
    אני בחורה בת 37 נשואה חצי שנה . לפניי נשואיי נהלתי מערכת יחסים רומנטית עם גבר נשוי שנמשכה 6 שנים ,גם היום אנחנו בקשר מאוד טוב ( לא כמו פעם ) .
    לגבי הגבר הנשוי אישתו עלתה על הרומן והוציאה אותו מהבית אבל הוא מבחנתו עושה הכל על מנת לעשות שלום בית ,ומבחנתי זה בסדר ואני די תומכת בו ותמיד אתמוך בדברים שיעשו לו טוב .

כיום מצבי הוא שאני נשואה לא באושר ( יש לציין שהתחתנתי לא מאהבה אלא מיאוש אחד גדול ) אני חייה עם גבר שלא מסוגלת להיות בחברתו ובמיוחד לא להביא ממנו ילדים
    .חשבתי על אפשרות להביא ילדים מהבחור שהייתי ועדיין איתו בקשר . אני יודעת שזה נשמע הזוי ולא מצאותי ,חשבתי על זה המון זמן .
    איני יכולה להמתין עם נושא ההורות בשל בעיה רפואית ואיני יכולה להביא ילדים "מבעלי " לכן חשבתי על האפשרות הזו .

אשמח לקבל את עצתכם ,דעתכם בנושא .
    נושא ההורות חשוב לי ולא רוצה לפספס " את הרכבת "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצאת מן התקיעות

דורית כהן
    12/10/2010

המכתב שלך נותן לי תחושה חזקה של תקיעות.
    נראה שאת תקועה בתוך זוגיות מאד לא מוצלחת, ומול זה את צריכה להתמודד בתור דבר ראשון. האם את שוקלת להיכנס להריון ממישהו אחר מבלי שבעלך ידע על כך? ואם תתגרשו הוא יצטרך לשלם דמי מזונות לילד שאינו שלו? את כבר לא מסוגלת להיות בחברתו - את רוצה לקשור את כל חייך אליו ע"י הבאת ילד כביכול "יחד" איתו?

היחסים עם המאהב לשעבר - לא כתבת האם יש לו ילדים כבר - האם זה הפתרון היחידי שאת יכולה לחשוב עליו? למה לא להתקדם הלאה, להחליט אם את עוזבת את בעלך ולעשת זאת במהרה, ואז לבחון מה טוב בשבילך מבחינת בן זוג, לראות האם המאהב פנוי או שרצונו האמיתי הוא לחזור אל משפחתו. עלייך להסדיר את עניינייך ולא לסבך אותם עוד יותר ע"י הריון לגבר שאינך נשואה לו וכבר נגרם לו נזק בגלל היחסים האסורים שהיו ביניכם.

אם הכי חשוב לך עכשו זו הורות - התרכזי בכך. למשל לכי על בנק הזרע. אל "תגנבי זרע" מאף אחד. לא נראה לי שכדאי לך או לילד להתחיל בדרך זו את החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

א
    12/10/2010

לבחור הנשוי יש 3 ילדים משלא ,הוא רוצה לחזור לביתו אך אישתו מקשה .
    אני מבחנתי לא רוצה לחיות איתו אך שוקלת להביא עימו ילד ,הוא מבחינתו אמר לאחר שהצגתי לו את העובדה שאיני סובלת יותר את חיי בחברת בעלי ןלא רוצה ילדים ממנו .

" אני לא יכול לשאת את טענותיך ש6 שנים בזבזתי מזמנך והתחנת בסוף עם בחור שאת לא אוהבת " אני מוכן לתרום זרע ."

וזוהי הדילמה שעומדת כרגע בפניי ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתנקות מן הסיבוכים המיותרים

דורית כהן
    13/10/2010

א יקרה, לדעתי את מסתכלת עכשו על הטווח המיידי מתוך הלחץ בו את נמצאת.
    חישבי כמה צעדים קדימה. אם תעשי איתו ילד את קושרת את עצמך אליו לכל החיים. את מסבכת לו את החיים כי זה עלול להתגלות מתישהו. אם יקרה לך חס וחלילה משהו, הוא יצטרך לחשוף את זהותו וייגרם לו סיבוך נוסף, אולי הפעם בלתי הפיך, מול אישתו וילדיו.
    הסתבכת איתו והסתבכת עם בעלך, ועלייך לעשות את חייך פשוטים יותר. נקי את חייך מן הסיבוכים הללו וכאשר את יוצרת את העתיד שלך - השאירי בו רק דברים שאת שמה איתם ולא מזיקים לאחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו