מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצה דחופהא12/10/2010
שלום רב ,
ברצוני לשתף אתכם בדבר מאוד אישי ורגיש אשמח לשמוע את דעתכם ותגובתכם אני אובדת עצות .
אני בחורה בת 37 נשואה חצי שנה . לפניי נשואיי נהלתי מערכת יחסים רומנטית עם גבר נשוי שנמשכה 6 שנים ,גם היום אנחנו בקשר מאוד טוב ( לא כמו פעם ) .
לגבי הגבר הנשוי אישתו עלתה על הרומן והוציאה אותו מהבית אבל הוא מבחנתו עושה הכל על מנת לעשות שלום בית ,ומבחנתי זה בסדר ואני די תומכת בו ותמיד אתמוך בדברים שיעשו לו טוב .
כיום מצבי הוא שאני נשואה לא באושר ( יש לציין שהתחתנתי לא מאהבה אלא מיאוש אחד גדול ) אני חייה עם גבר שלא מסוגלת להיות בחברתו ובמיוחד לא להביא ממנו ילדים
.חשבתי על אפשרות להביא ילדים מהבחור שהייתי ועדיין איתו בקשר . אני יודעת שזה נשמע הזוי ולא מצאותי ,חשבתי על זה המון זמן .
איני יכולה להמתין עם נושא ההורות בשל בעיה רפואית ואיני יכולה להביא ילדים "מבעלי " לכן חשבתי על האפשרות הזו .
אשמח לקבל את עצתכם ,דעתכם בנושא .
נושא ההורות חשוב לי ולא רוצה לפספס " את הרכבת "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצאת מן התקיעות
דורית כהן12/10/2010המכתב שלך נותן לי תחושה חזקה של תקיעות.
נראה שאת תקועה בתוך זוגיות מאד לא מוצלחת, ומול זה את צריכה להתמודד בתור דבר ראשון. האם את שוקלת להיכנס להריון ממישהו אחר מבלי שבעלך ידע על כך? ואם תתגרשו הוא יצטרך לשלם דמי מזונות לילד שאינו שלו? את כבר לא מסוגלת להיות בחברתו - את רוצה לקשור את כל חייך אליו ע"י הבאת ילד כביכול "יחד" איתו?
היחסים עם המאהב לשעבר - לא כתבת האם יש לו ילדים כבר - האם זה הפתרון היחידי שאת יכולה לחשוב עליו? למה לא להתקדם הלאה, להחליט אם את עוזבת את בעלך ולעשת זאת במהרה, ואז לבחון מה טוב בשבילך מבחינת בן זוג, לראות האם המאהב פנוי או שרצונו האמיתי הוא לחזור אל משפחתו. עלייך להסדיר את עניינייך ולא לסבך אותם עוד יותר ע"י הריון לגבר שאינך נשואה לו וכבר נגרם לו נזק בגלל היחסים האסורים שהיו ביניכם.
אם הכי חשוב לך עכשו זו הורות - התרכזי בכך. למשל לכי על בנק הזרע. אל "תגנבי זרע" מאף אחד. לא נראה לי שכדאי לך או לילד להתחיל בדרך זו את החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
א12/10/2010לבחור הנשוי יש 3 ילדים משלא ,הוא רוצה לחזור לביתו אך אישתו מקשה .
אני מבחנתי לא רוצה לחיות איתו אך שוקלת להביא עימו ילד ,הוא מבחינתו אמר לאחר שהצגתי לו את העובדה שאיני סובלת יותר את חיי בחברת בעלי ןלא רוצה ילדים ממנו .
" אני לא יכול לשאת את טענותיך ש6 שנים בזבזתי מזמנך והתחנת בסוף עם בחור שאת לא אוהבת " אני מוכן לתרום זרע ."
וזוהי הדילמה שעומדת כרגע בפניי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתנקות מן הסיבוכים המיותרים
דורית כהן13/10/2010א יקרה, לדעתי את מסתכלת עכשו על הטווח המיידי מתוך הלחץ בו את נמצאת.
חישבי כמה צעדים קדימה. אם תעשי איתו ילד את קושרת את עצמך אליו לכל החיים. את מסבכת לו את החיים כי זה עלול להתגלות מתישהו. אם יקרה לך חס וחלילה משהו, הוא יצטרך לחשוף את זהותו וייגרם לו סיבוך נוסף, אולי הפעם בלתי הפיך, מול אישתו וילדיו.
הסתבכת איתו והסתבכת עם בעלך, ועלייך לעשות את חייך פשוטים יותר. נקי את חייך מן הסיבוכים הללו וכאשר את יוצרת את העתיד שלך - השאירי בו רק דברים שאת שמה איתם ולא מזיקים לאחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)