גירושין בגלל סקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירושין בגלל סקס
    צילי
    13/10/2010

היי,

אני ובעלי נשואים שנתיים וביחד ולפני זה היינו חברים 5 שנים.
    אני חושבת שתדירות הריבים שלנו הן כמו של כל זוג נשוי... יש מחלוקות מן הסתם.
    יש לנו בעיה בכל מה שקשור לסקס- אני מאוד נהנית מהסקס שלנו וגם הוא ואנחנו שוכבים לפחות 4 פעמים בשבוע... הבעיה שלו היא שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה. אני לא יודעת למה אני לא מצליחה כי אני באמת נהנית... כל כך... אני מניחה שאני חלק מאחוז הנשים שקשה להם- והדבר הזה מערער לבעלי את הביטחון שמא הוא לא מספק אותי כראוי... אנחנו כל הזמן רבים על זה והוא לוקח את זה מאוד קשה למרות שהסברתי לו שאני לא צריכה אורגזמה בשביל להנות מהסקס אני נהנית גם בלי זה... הוא רוצה שניפרד ונתגרש כי הוא לא יכול לחיות ככה- כנראה שזה פוגע לו בגבריות... מה אני יכולה עוד לעשות אולי כדאי לי לפנות לטיפול אצל סקסולוג או משהו שיעזור לי לגמור... אני צריכה עזרה אני לא רוצה שהנישואין שלי יגמרו בגלל זה...
    הוא אומר לי שבגלל הקטע של הסקס פשוט יורד לו ממני...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין בגלל סקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בעייה חמורה וניתן לפתור אותה

דורית כהן
    13/10/2010

צילי היקרה, נתחיל מכך שאני מתרשמת ששניכם מייחסים חשיבות רבה לסקס בזוגיות שלכם, וזה בסדר גמור. ברגע הראשון כאשר קראתי את הודעתך התפלאתי שבגלל סיבה כזאת הוא רוצה להתגרש אבל אז הבנתי עד כמה שניכם אוהבים סקס ועד כמה הוא משמעותי בחייכם.
    בכל מקרה, אני ממליצה לך לגשת להתייעצות אצל סקסולוגית. זאת נחשבת לאחת הבעיות הקטנות - ללמוד להגיע לאורגזמה, בייחוד אם את כה חופשייה ונהנית מסקס ואוהבת זאת. על פי רוב הטכניקה היא ללמד אותך קודם לאונן על מנת להכיר את עצמך ולדעת מה עושה לך טוב, ואז לעזור לך ללמד את בן זוגך. אגב, אם את כבר כיום מצליחה לגמור ע"י אוננות, כל התהליך יהיה לשניכם הרבה יותר קל ומהיר.
    נקודה חשובה נוספת: הידעת שרוב הנשים אינן יכולות להגיע לאורגזמה באמצעות חדירה וזקוקות לגירוי ידני או אוראלי בדגדגן על מנת לגמור? אולי את שייכת לקבוצה זו? אולי הוא עושה את הטעות ומצפה שתצליחי לגמור ע"י חדירה ואינו מודע לכך שרוב הנשים מתקשות בכך?
    אני גם מציעה לך, לפני שאת ניגשת לאנשי מקצוע, לקרוא באינטרנט על נושא זה. למשל יש אתר בעברית שנקרא "יחסים" שיש בו המון חומר מאלף.
    אפשרות אחרת היא לגשת למטפלת טנטרית, שתוכל לעזור לך באופן מעשי יותר.
    מקווה שהועלתי לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו