בדילמה וצריכה עזרתכם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בדילמה וצריכה עזרתכם
    רינת
    13/10/2010

אני בחורה בת 27 גרושה כבר שנה בחורה משכילה נראת מצויין ,לפני כמה ימים הכרתי בחור דרך הצ'ט וכבר אחרי שעה של שיחה הוא מסר לי שמו הפרטי המלא ובמקרה התברר שאני מכירה ושמעתי עליו ממישהי לפני כמה חודשים שהציעה שאני אתחיל איתו וכמובן שלא עשיתי -הקטע הכי מוזר שיכול לקרות ,הוא בחור משכיל מצליח בעל תפקיד טוב מבוסס נראה טוב בן 30 -לא חסר לו בנות בכלללל.
    דיברנו לאחר מכן 4 שעות בטלפון והיה מעולה בסוף ניתקתי בפנים שלו כי הוא התחיל לסטות לכיוון שיחת סקס ששזו בכלל לא כוונתי,לאחר מכן הצטערתי על איך שנתקתי (בפייס בוק)כך שהייתי יכולה לסיים את השיחה אחרת,הוא הצטער ורוצה שאתן הזדמנות.
    בערב שלח לי הודעה שהוא רוצה להזמין אותי לקפה,נפגשתי איתו,כבר מההתחלה התחיל כבר להתקרב יותר מדי -הפגישה הייתה על הפנים והיא נגמרה כך שאמרתי לו שאני לא מעוניינת בו ומה שהוא מחפש לא מתאים לי.לא נתן לי לעזוב ,שוב אמר לי שהוא רוצה אותי ובקש חיבוק שנמשך משהו כמו חצי שעה לא נתן לי לעזוב התחיל לשכנע אותי .אך בכל זאת אמרתי לו שאני עוזבת ויצאתי כל זה קרה בפחות מ-24 שעות.
    ביום שאחרי הוא שלח לי הודעות שאחת מהן הוא אמר בה שהחיבוק היה הכי מעולה והכי חם שיש והוא לא מאמין שאני לא מעוניינת בו,התקשר אלי ובקש שאשנה את דעתי ויחד עם זאת הבטיח שהוא יסטה לכיוון שלי וילך בקצב שלי.
    כמובן שיניתי את דעתי (מאוד מעוניינת בו חיבוק כזה לא היה לי בחיים ומה שמפחיד שהכל בו שונה לא הכרתי אחד כזה בעולם שאני חושבת שהוא מתאים ב-100%)

בערב הוא התחיל שוב עם השיחות האלו וכמובן סירבתי וכמובן אמר שאפילו שאני מסרבת ובכל זאת הוא לא נעלבאו נפגע וכל מה שאני עושה מתאים לו.
    ביום שאחרי בקש להיפגש איתי מחר אחרי העבודה,הצעתי לו שנפגש באמצע הדרך ושלא יבוא לפה כי זה רחוק והוא עובד קשה והוא ממש העריך זאת.
    הפגישה היתה מעולה ,בהתחלה התנשקנו הוא אמר לי שאני ממכרת שוב ושוב,והזמין אותי למסעדה אכלנו ויצאנו ועברנו לטיילת ושם באוטו התנשקנו ,מההתחלה כבר הרגשתי שהבחור כבר נהיה במצב קריטי ואז התרחקתי אבל הוא אמר לי מה אכפת לך אני זה שסובל ולא את ,אלל תתרחקי ואז המשכנו להתנשק והיתה נשיקה מאוד מאוד חזקה שבחיים שלי לא נישקתי מישהו בצורה כזו ולא נהניתי עד כך.בסוף הוא כבר לא יכל להשתלט והתחיל כבר להתקדם בעניין ואז אמרתי לו :אתה רוצה לשכב איתי עכשיו או שאתה רוצה אותי ?אז הוא התרחק ואמר אני רוצה אותך ,יש בך משהו שבחיים לא הרגשתי כך,ואת יודעת אם אני מחפש סקס את יודעת שלא חסר לי(וזה נכון),בסוף התנשקנו ואז הוא לא הצליח לשלוט וגמר לבד בלי עזרתי-וזה היה מהר בשניות אפילו לא הספקתי להרגיש שיש משהו שקורה ,כמובן זה קרה אחרי משהו כמו שעה וחצי -שעתיים באוטו ,לא מוותר ולא רצה לתת לי לעזוב ,וגם לי היה טוב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדילמה וצריכה עזרתכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשךךך

רינת
    13/10/2010

חזרתי הביתה קצת לא מרגישה טוב עם עצמי אולי עשיתי משהו לא טוב,אני לא יודעת ,לא רוצה לאבד אותו ולא רוצה שיחשוב שאני קלה להשגה,הוא התקשר ודיברנו והוא אמר לי שהוא מצטער כרגיל על מה שהיה אבל לא יכל לעמוד בזה כי לטענתו זו לא נשיקה רגילה,טוב אמרתי לו שאני פוחדת להתאהב בו(הוא יודע שאני חושבת עליו שהוא בחור לא רציני ובחור של כמה בחורות ביחד) אז הוא אמר שאני כן רוצה שתתאהבי בי ואני לא יכול לא להתאהב בך. ולאחר מכן כרגיל התחיל עם השיחות האלו שוב אבל הפעם נתתי לו לזרום אבל לא שתפתי פעולה
    יש משהו מוזר בפגישה הזו בקשר הזה בחיים לא קרה לי משהו כזה איך שהוא מסתכל לי בעיניים איך שמחבק ומנשק ואיך שמדברים והזמן עובר מהר וצוחקים ,תמיד חלמתי על מישהו כזה ועל אהבה כזו אבל אני מפחדת להתאהב בו ולהתאכזב כי כבר נמאס לי מכל מה שעברתי לא רוצה שוב להתאכזב ,אבל יש בו את כל מה שאני מבקשת וחלמתי עליו ,נכון שהוא ערס כזה אבל לי זה דווקא מתאים ולא מפריע ,אבל אני פוחדת שהוא לא רציני אני לא יודעת יש דברים שסותרים ומפחדת והוא גם ימאס לו מתישהו מהפחד הזה ,החלטתי לא לתת לזה לזרום יותר לבינתיים אבל עד מתי ,עד מתי אני אהיה מבולבלת ולא יודעת מה באמת הוא רוצה ממני ,הוא כל הזמן מבטיח לי שלא אתאכזב אבל הכל דיבורים והכל יכול להשתנות יכול להיות שהוא עדיין לא מוכן לקשר כזה ,לא יודעת.
    תמיד הייתי הבחורה הרעה שעוזבת ומנתקת קשרים כך בלי להודיע וגם ששוברת לבבות ,אני מפחדת שהפעם אני אפגע - כי כבר מרגישה שיש לי רגשות כלפיו לא מפסיקה לחשוב עליו לרגע וזה משהו מוזר שקורה לי
    צריכה עזרתכם - מצטערת שההודעה הינה ארוכה מאוד אבל רציתי להסביר את כל המצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין ממה את חוששת כל כך

דורית כהן
    14/10/2010

רינת היקרה, ראשית, תיארת יפה (אמנם ללא סימני פיסוק...) את קורות הימים האחרונים ואת הדילמה שלך.
    אני מתרשמת שהבחור הזה יודע איך לכבוש נשים ומפעיל עלייך את כל קסמיו. מה שהכי ממיס אותך זה שהוא לא יכול לעמוד בפנייך ואת מרגישה בחברתו מושכת ומינית בצורה בלתי רגילה.
    את כבר התאהבת בו ולא מפסיקה לחשוב עליו. אז למה שלא תתענגי על ההווה? נדמה לי שאת כל הזמן חושבת מה יהיה אחר כך, האם הוא ינטוש אותך? האם את תיפגעי ממנו? האם ישבור את ליבך? למה לך לסבול עכשו מן הספקות הללו, במקום ליהנות ממה שיש ביניכם כרגע? אם יש בו - כגבר וכבן אדם - מספיק דברים שאת אוהבת ומעריכה - בנפרד מן החיזור הסוחף שלו - למה לא תתני לכך צ'אנס?
    אם את כל הזמן תנסי להיות בשליטה ולזרוק את הגבר רגע לפני שהוא מאבד עניין בך - את לא תצליחי לעבור אל השלב הבא, מעבר להתאהבות.
    כי ביחסים אינטימיים מתמשכים מגיע הרגע של ההתרגלות, ובו הגבר מפסיק להרעיף מחמאות ולחזר - כי הוא כבר התרגל וגם בגלל שמתישהו צריך לחזור לסדר היום הרגיל ולהקדיש אנרגיות גם לעבודה ולחברים ולתחביבים. ובשלב הזה מתחילים לבנות דברים אחרים במערכת היחסים, כמו מטרות משותפות, הרגלי בילוי, שיחות נפש והתייעצות, ובשלב מאוחר יותר - שיתוף במגורים ובמשק הבית.
    השאלה היא מה כל כך מפחיד אותך בהתמסרות? הרי אם את התאהבת והוא התאהב - יהיה לשניכם טוב לאורף תקופה מסויימת לפחות.
    אם הבחור מוכר אשליות וכל מה שהוא רוצה זה עוד כיבוש - את תדעי זאת די מוקדם, אם הוא יאבד עניין לאחר שתקיימו יחסי מין. האם לא כדאי לך לדעת זאת? נכון שזה פוגע אבל אין דרך אחרת לברר מה הוא באמת רוצה ואיך הוא בנוי.
    אני חושבת שככל שאת תמשכי זאת זמן רב יותר - את עלולה להתאהב עמוקות ואז להיפגע עוד יותר אם הוא לא יהיה רציני.
    אני מציעה להקשיב לגופך וללכת עם רגשותייך. הבחור כבר בן 30 ויתכן שהוא כבר כן רוצה למצוא מישהי להקים איתה משפחה. נסי לקלוט ממנו - האם בכלל הוא במקום הזה של הקמת משפחה. ואם את מתרשמת שלא - את יכולה להחליט אם את הולכת על יחסים זמניים איתו לצורך הנאה וכיף וסקס מרגש או שאינך נכנסת לשם אלא אם הוא רציני בכוונותיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת-

בני
    14/10/2010

אני שמח שלא כתבתי את הגיגיי(רציתי ולא הספקתי,,,).
    ניתוח פסיכולוגי כזה מושלם שקיבלת מ"דורית", אין לו תחליף, קיבלת פה ניתוח מקיף וממצה את כל הכיוונים והזוויות,
    פשוט תענוג לקרוא את התשובה, ואני לא מגזים !
    אבל אי אפשר בלי הוספה קטנה,
    לדעתי הוא משחק על גבול ההטרדה,,, אני יודע שזה מאוד מחמיא לאשה לקבל חיזור אגרסיבי שכזה, מה גם שלדברייך הוא ערס,,,אז זה מסביר הכול,
    יש קשרים שממשיכים ומתאזנים מרמה כזאת של תשוקה, ובאמת כפי שדורית כתבה אולי הפעם הוא רוצה להתמסד וזו הדרך שהוא יודע להביע את זה,
    אבל את עושה טוב שאת חוששת כי זה קצת מעיק האגרסביות הזאת, ואם זה לא מתאים לך תחשבי פעמיים,

אז תמשיכי בכבדהו וחשדהו, לפי כל הסימנים שנתת, זה הטיפוס,
    מה גם שיש לך ניסיון מהזוגיות הקודמת,,, אולי הבעיה בדפוס התנהגות שלך,,, שמאפשר למרות הכול את החיזור ה"עדין" הזה,
    בהצלחה וסליחה שהתערבתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו