דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף
    ליטל
    14/10/2010

יש לי חבר 3 שנים
    ויש לו בעיה הוא אומר שהוא לא רוצה שאני יגע לו בטלפון הוא אומר שזה פרטיות ואם אני יגע לו הוא ישים סיסמא וזה מעצבן אותי כאילו יש לו משהו להסתיר ממני

יש לנו אתר פייסבוק והוא לא רוצה גם שם לשים תמונות שלנו הוא אומר זה פרטיות שלו
    זה מראה כאילו יש לו משהו להסתיר
    מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שלוש שנים...

מוניקה
    14/10/2010

הי ליטל,

התנהגות החבר שלך עשויה לעורר תהיות במידה ובמשך שלוש השנים שאתם יחד התנהגותו התאפיינה בפתיחות ובשיתוף.
    האם הצורך בפרטיות, כפי שהוא מכנה זאת, הוא דבר חדש? האם נתקלת בתופעה דומה בעבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יובל
    14/10/2010

נתקלתי בה כמה פעמיים בחודשים האחרונים
    הוא אומר שאני לא נשואה לו וזה מפריע לו שאני תמיד נוגעת ומחטטת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמינות ואמון

מוניקה
    14/10/2010

מדברייך אני מבינה שחשת שינוי בהתנהגות שלו כבר לפני מספר חודשים.
    וזאת בהשוואה לשנתיים ומשהו טובות יחד?
    כמו שאני רואה את זה, אמון ואמינות בזוגיות הינם שני ערכים, כללים, שהם בגדר חובה.
    אם את מרגישה שזה מתערער שתפי אותו.
    ניסית לאמר לו איך זה גורם לך להרגיש כל ה"פרטיות" הזו שהוא צריך? הוא מודע לזה שאת מרגישה עם זה לא בנוח?
    אם הזוגיות הזו חשובה לך, דברי איתו הכי רגוע וגלוי בעולם. שיחה אמיתית וכנה מלב אל לב. בלי לחץ, בכי או כעס...(למרות שזה קשה).
    תראי איך הוא מגיב.
    אשמח אם תשתפי אותי.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר אמון

עדי בדיחי
    17/10/2010

הי ליטל,

את מתארת מצב של משבר אמון. אכן חסרים פרטים מה היה ב-3 שנים האלו.. מה חשת בנושא האמון ועד כמה את מרגישה בטוחה בקשר, האם היו משברים דומים בעבר, עם סיבות מוחשיות יותר.

כפי שהוצע לך כאן את צריכה לנסות ליצור שיחה רגועה בזמן מתאים, ולנסות לנסח יחד איתו את הסיבות (האמיתיות) להתנהגות הזאת. יתכן ומדובר באדם מאוד שמרני לגבי נישואין, אבל משהו אומר לי שזה קצת יותר מזה.. הרי לא תתחתני איתו (אני מקוה) ללא תחושת ביטחון , ביצה ותרנגולת. לדעתי יש פה משהו מעבר שיש לפתוח איתו "דוגרי" אך לא בתוקפנות.. נסי לברר איתו, אם תחושי "קיר" ולא פרטנר לשיחה - שקלי שוב את המשך הקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו