מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות - לא מוצאת אהבהשירי14/10/2010
אני בת 27, לא היתה לי אף פעם מערכת יחסים רצינית.
הייתי בקשר לא מוגדר עם חבר טוב במשך 3 שנים עם עליות וירידות והוא האדם היחיד שאהבתי ואני אוהבת עד היום.
היו לי דייטים וקשרים קצרצרים (לא הרבה)חוץ ממנו אבל שום דבר לא מצליח למשוך אותי ולעניין אותי.
כרגע אני כבר לא בקשר עם הבחור אבל לא מצליחה להוציא אותו מהלב.
הקשר בינינו היה מאוד חזק והוא אוהב אותי מאוד אבל לא רואה איתי עתיד משותף. משהו חסר שם ולכן אנחנו לא ביחד.
אני תמיד נמשכת לבלתי מושג (בחור שנמצא במערכת יחסים, בחור שידוע כלא רציני ומתפרפר וכו')
מאוד קשה לי להגיע למצב של התענינות בסיסית בבן אדם ותמיד היה לי קשה.
אני מתוסכלת מהעניין ומאוד רוצה למצוא בן זוג ולא יודעת מה עלי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לדעת איך למצוא אהבה...
מוניקה14/10/2010הי שירי,
קראתי את דברייך והרגשתי צביטה בלב. אני מאוד מאמינה בזוגיות ובאהבה ואני יודעת שמגיעה לך, כמו לכל אחד , אהבה גדולה וזוגיות מעצימה.
יחד עם זאת, לעיתים, למצוא את בן הזוג המתאים, זה לא "פוקס", "מזל" או "גורל".
צריך למצוא את הדרך המיוחדת והמתאימה לך כדי למצוא את אותו אחת מיוחד עבורך.
כמאמנת, אני מאמינה, שבעזרת אימון או סוג של מפגשים אחר עם איש מקצוע, שיוכל להאיר בפנס את צעדייך בתחום ההכרויות והזוגיות, תוכלי לראות דברים, שאולי לא שמת עליהם דגש עד כה, ולעשות צעדים גדולים ומקדמים שיובילו אותך למציאת זוגיות בונה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות - זה אפשרי
עדי בדיחי17/10/2010שלום שירי,
אני דווקא הייתי מציעה להיכנס עמוק יותר למים. כתבת כך: "אני תמיד נמשכת לבלתי מושג (בחור שנמצא במערכת יחסים, בחור שידוע כלא רציני ומתפרפר וכו'). מאוד קשה לי להגיע למצב של התענינות בסיסית בבן אדם ותמיד היה לי קשה. אני מתוסכלת מהעניין ומאוד רוצה למצוא בן זוג ולא יודעת מה עלי לעשות." כאן את מבטאת את הרצון והצורך הגדולים למצוא בן זוג ולהתיישב רגשית אל מול הקושי הגדול להתעניין באדם אחר שהוא פנוי לקשר וזמין לו כמו שצריך. הצורך הזה בלהשיג את הבלתי מושג כנראה יושב על מקומות אחרים דווקא שחווית בעבר, מה שיכול להסביר את החסר שאת חווה באשר לקיום מערכות יחסים רציניות. כל קשר שיהיה עם אדם נשוי, מתפרפר וכו'- יסתיים בעוול לשני הצדדים, או בוודאות לך. המקום שלך- להגיע לשם כל פעם מחדש- רק מתסכל יותר ויותר כי את ממשיכה לחוות כשלונות (הרי אין אפשרות להצליח אף פעם במצבים האלה). לכן חשוב לברר, ואני ממליצה בחום שזה יעשה בתוך טיפול במסגרת מקצועית שתעזור לך לאתר את זה יותר יסודי ויותר מהר- לברר מה המקום הזה עבורך- המקום התחרותי, ההישגי, לשאוף למה שלא אפשרי. אם תצליחי להוסיף למודעות העצמית שלך ("אני תמיד נמשכת לבלתי מושג") את הנעלם הזה (איפה הדפוס הזה פוגש אותי בעוד מקומות) - את בפירוש תגיעי בסופו של דבר למערכת יחסים שגם תהיה אפשרית וגם תצליחי להתמיד בה בעיניין לוארך זמן.
זכרי שלהתנהגויות שלנו תמיד יש סיבה, צריך לאתר אותה ולבנות מעין משוואה, אם תעזרי באיש מקצוע את רק תרוויחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)