מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 38 מאוהב קשות בבת 22...אבי16/10/2010
אחרי כמה מפגשים הבנתי שכל מה שחיפשתי בשנים האלה מגולם בבחורה בת 22.
הבעיה היא שאני בן 38. נכון, ההורים כמובן לא מסכימים.
היא יותר אינטליגנטית ועמוקה מרוב בנות ה 30 שהייתי עימן.
ואני מאוהב. קשות. ויש סיכוי שזה הדדי. אך היא אינה מוכנה ללכת נגד רצון ההורים.
מה עושים לעזעזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לראות את הבעיות בעיניים פקוחות
דורית כהן17/10/2010אני מבינה מדבריך שזאת התחלת היחסים ביניכם. יכול לקרות שצומחת לה אהבה עם פער כזה בגילים. הבעייה היא לא רק הפער בגילים אלא השלב השונה בחיים בו נמצא כל אחד מכם.
כי למצוא מישהי אינטליגנטי ועמוק בגיל שלך - אני בטוחה שניתן למצוא.
להתאהב זאת לא הבעייה, קל מאוד להתאהב, ולפעמים זה אפילו עוד יותר קל להיסחף כאשר האהבה אינה ריאלית - דווקא אז הרגשות משום מה גוברים.
הבא נא בחשבון שאתה כרגע מסונוור ואינך רואה נכוחה את המציאות.
אינני אומרת שזה לחלוטין לא אפשרי, היחסים האלו, אבל יהיה עליכם להתגבר על המון קשיים - בין שניכם בגלל השלב האחר בו כל אחד מכם נמצא בחיים, ויש להניח שגם תהיה לך נטייה לקחת עליה חסות ולהדריך אותה בכל מיני עובדות החיים בכל מיני תחומים, נטייה שתפריע לפתח זוגיות שוויונית והדדית. ברור שיהיו קשיים אחרים - מול המשפחות, בעיקר שלה, ומול החברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)