מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיוק אותו סיפורילדה טובה17/10/2010
אני נשואה חמש שנים, כבר מההתחלה הרגשתי שיש פער נוראי במיניות, ואני חושבת שזה בגלל שהוא מכור לפורנו אבל בחיים לא ירצה להודות בזה, לפעמים אני מרגישה שהוא נכנס למיטה רק כדי שיהיה לו שקט נפשי ממני. זה מתסכל ואף לפעמים המצב גורם לי לאונן לבד ולפנטז על מישהו אחר.
הבעיה שלי בקשר שהזוגיות לא רק טובה אלא מצוינת, אנחנו מקיימים יחסים פעם בשבוע, שבוע וחצי - או אפילו פעם בשבועיים עד שאני יוזמת, כאשר אני לא יוזמת כמעט ואין יוזמה, וכאשר סוף סוף יש מגע, אז זה מתרחש לדקה או שתיים ללא כל משחק מקדים או תיאבון מצידו אלא לגמור.
פעם ב- יוצא לנו סקס טוב אבל אם אסתמך על זה, אין ספק שזה כמו חיים במדבר שבעם בשנה, אם בכלל באה טיפת גשם.
מה שבאמת מתסכל אותי שאם רק הייתי נענית למלאך הרשע בכתף הייתי בהחלט נענית לחיזורים אחרי, אבל באמת שאין לי רצון בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיוק אותו סיפור - תגובה
מוניקה18/10/2010ילדה טובה יקרה,
ראשית אני רוצה לחזק אותך על כך שאינך נענית לחיזורים (של אחרים, אני מניחה), כפי שציינת. זה מראה על היותך אדם אמין ונאמן.
כאדם, זהו ערך עליון, מבחינתי.
כמאמנת אישית, אני שמחה שזהו ערך חשוב עבורך, שאינך מפרה למרות התסכול שאת חשה, זה אומר שאת נאמנה לעצמך (וגם לבן זוגך, כמובן) ופועלת על-פי ערכייך ולא על-פי חסמייך (תסכולייך ודברים אחרים שחוסמים אותך מלהגיע למטרותייך), וזה מאוד חשוב!
ציינת, שהזוגיות שלכם מעולה.
איך זה בא לידי ביטוי?
האם בכך שאתם מדברים על "הכל", חולקים בכל, או מה?
אחד מעמודי התווך של מערכת יחסים בריאה, כפי שאני רואה זאת, היא הפתיחות והשתוף. על אחת כמה וכמה במערכת זוגית אינטימית וטובה.
האם שתפת אותו אי-פעם בתחושותייך?
האם שאלת אותו מה קורה? אולי הוא חושש ממשהו?
אני חושבת שכדאי לעשות שיחה כזו, בנינוחות ומתוך רצון להביו את השני.
הרבה הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחפש יעוץ סקסולוגי לתקשורת המינית
דורית כהן20/10/2010ילדה טובה יקרה, כתבת שכבר מן ההתחלה ניכר "פער נוראי" במיניות, וממה שאת מתארת - ההתרשמות שלי היא שמאד חסרה תקשורת ביניכם בדיוק בתחום הזה, על מנת לברר האם ניתן לגשר על הפער הזה.
לא אצל כל זוג ניתן לגשר על הפער, אבל כדאי לברר עד כמה זה אכן נכון. לפעמים רק נדמה שיש פער וזה קורה בגלל שנוצרות המון אי הבנות, או שאתם קוראים לא נכון את התגובות הלא מילוליות, כל אחד מתבייש ועצור מלבקש מה עושה לו טוב ומתי מתאים לו ומתי לא מתאים לו.
כאשר התקשורת בסקס אינה טובה - די מהר כל אחד מתחיל לדאוג לעצמו בדרך הטובה שהוא מכיר. הרבה יותר נוח ופשוט לספק את עצמך ללא בן זוג שמשדר תסכול ולא קורא אותך נכון. הזמינות והמבחר האדיר של אתרי פורנו בימינו עושה את המשימה הזאת יותר ויותר מותאמת אינדיבידואלית לטעמו המיוחד של כל אחד, ומספקת את הסחורה יותר ויותר בקלות לעומת התקשורת הלקויה והמגמגמת בתחום הזה בין בני זוג.
על כן אני מציעה לך לא להרים ידיים, לאור מה שאת כותבת שהזוגיות שלכם מצוינת בשאר התחומים - ולחפש ייעוץ סקסולוגי מתאים, אשר שם דגש על תקשורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)