שאלה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    ויקי
    19/10/2010

אני חד הורית בת 40 וילד בן שמונה ,לפני חצי שנה פגשתי בגרוש בן 50+3 בוגרים,לאחר חודשיים של הכרות ולאחר אובדן אחותי הוא עבר לגור אצלי תמך והראה אהבה ואיכפתיות,הוא מובטל חצי שנה,כעת לאחר כחצי שנה הצעתי לו שאבי החורג ישלם חבילת נישואין בקפריסין תגובתו-את מלחיצה אותי,אני לא מיושב בדעתי,לא בשל אך מאוד אוהב-האם הוא מבין מהי אהבה או שזה עוד פסיכופט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - התייחסות

מוניקה
    19/10/2010

ויקי יקרה

ראשית אני שמחה לקרוא שמצאת זוגיות שטוב לך איתה/בתוכה, עד כדי רצון למיסוד הקשר.
    מאחר ואת מציינת שהבחור אוהב, תומך ואיכפתי, ואף ליווה אותך, והיה שם עבורך בתקופה קשה בחייך, אני חושבת שאולי כדאי לתת לו עוד קצת זמן...
    ציינת שהוא גרוש. האם נישואיו היו מוצלחים לאורך זמן, לפני שעלו על שרטון? האם הוא חווה בקשר הנישואין זוגיות טובה? אולי הוא חושש למסד קשר נוסף?
    בנוסף, ציינת כי הוא מובטל מזה חצי שנה. אולי הוא חושש ממחוייבות כעת, כאשר אין לו עבודה קבועה, וכבר שישה חודשים?
    אולי שני ההיבטים הנ"ל עשויים להלחיץ אותו?
    אולי דבריו כי "אינו מיושב" נאמרו מתוך לחץ/חשש/חוסר מחשבה?
    האם שוחחתם בעבר אי פעם על מיסוד הקשר?
    האם שתפת אותו בכך שאביך החורג הציע לממן את נישואיכם, כאשר ההצעה הועלתה?
    האם לאורך כל תקופת הקשר שלכם הוא נתן לך סיבה להטיל ספק בכוונותיו לגבייך?

מקווה שדבריי האירו באור אחר את תחושותייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחון את המטרות שלכם בחיים

דורית כהן
    20/10/2010

ויקי יקרה, חצי שנה זה מעט זמן.
    אדם שעבר גירושין - מן הסתם לא פשוטים - ועזב את הבית ואת ילדיו - אחד הדברים הכי קשים עבורו זה להפוך בפועל לאבא לילד של מישהו אחר. זה יושב בדיוק על רגשות האשמה שתמיד מלווים עזיבת בית וילדים.
    כתבת שילדיו בוגרים - אך למרות זאת - הכל יחסי. אם יחסיו איתם השתבשו בעקבות הגירושים - כל צעד חדש בכיוון של זוגיות חדשה יהווה עבורו קושי. זה לא ממקום של "פסיכופט" אלא ממצוקה אמיתית.
    קושי נוסף שיש לו הוא היותו מובטל. מצב מתמשך כזה מאוד מחליש את האדם, בייחוד גבר, ובטחונו מתערער.
    אל תמהרי להסיק לגביו מסקנות, ובכלל - למה לך למהר ולהתחתן? האם את רוצה ילד נוסף? דיברתם על כך? כי אם זאת האג'נדה שלך - אז מן הסתם זה עוד משהו שירתיע אותו.
    אתם צריכים לערוך שיחה רצינית ביניכם ולהסתכל באומץ על האג'נדות שלכם - כלומר מה חשוב לכם בשלב החיים הנוכחי. הרבה פעמים קורה שיש משיכה ואפילו אהבה, אבל תכניות החיים לא מתאימות בין בני הזוג, ואולי זהו המכשול העיקרי במקרה שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו