ריב עם בן הזוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ריב עם בן הזוג
    חן
    26/11/2007

אני וחבר שלי ביחד כבר 8 חודשים- גרים ביחד ואוהבים מאוד.
    יש דבר אחד שגורם לנו לריב הרבה פעמים. אני מטבעי אוהבת לתכנן דברים כלומר אני אוהבת לדעת מה אני עושה במהלך היום, וברוב הפעמים כשאני מתכננת לעשות משהו אני לא פתאום מבטלת,כמו לצאת לאנשהו, להיפגש בשעה מסויימת, סידורים וכו'. חבר שלי הוא ההיפך ממני בקטע הזה הוא יותר ספונטני בדברים שלו הוא לא אוהב לתכנן ואם אנחנו יוצאים הוא יכול להחליט חצי שעה לפני, אפשר לקבוע שיוצאים לאנשהו ואז פתאום הוא עייף ולא בא לו לצאת או שכואב לו הראש וכו'.
    הפעם האחרונה שרבנו בנושא הייתה אתמול בלילה כשהוא אמר לי לקבוע את הנהיגה מונעת שלי באזור שלו בכדי שיוכל להסיע אותי לשם. אז סידרנו שתינו יום חופש בכדי שאני אוכל להגיע והוא יוכל להסיע ולהחזיר אותי.(יש לציין שזו פעם רביעית שאני קובעת את הנהיגה מונעת לאחר שביטלתי אותה אחרי שהבטיח שיסיע ופעם לא היה אוטו ופעמיים היה עייף) אני בעיקרון רציתי ליסוע לבד מכיוון שקשה לדעת אם הוא יעמוד בהבטחתו אך הוא אמר שאני לא אדאג והוא יסדר וכו'
    בקיצור אתמול בלילה הוא חזר מהעבודה ב-12:00 בלילה אכל וכו' בשעה 1:30 התחלנו לראות סרט ואמרתי לו שיבוא למיטה שיתחיל לישון, כשסיימנו את הסרט ב4 הוא אמר שהוא עייף ולא נראה לו שיצליח לקום מחר להסיע אותי ושאני אבטל ופעם הבאה יסיע אותי. אני מאוד התעצבנתי כי ביטלנו ימי עבודה בכדי שיסיע אותי וזה מעיד על משהו הרבה יותר גדול שהוא פשוט לא מצליח לעמוד בהבטחות שלו, זה מראה לי על חוסר אחריות. מבחינתו הוא חושב שאני שתלטנית ולא רגישה לתחושות שלו.
    אני לא מבינה למה ז\ה כל כך מסובך לקום, להסיע ולחזור לישון! חוץ מזה שהוא רצה להסיע אותי ואני לא רציתי כי לא סמכתי עליו אז אם אתה מבטיח למה לא לעמוד במילה שלך<? מה אתם אומרים? זו רק דוגמא אחת למצב קורה שאנחנו קובעים לצאת, אני מתארגנת ואז הוא עייף מידי בשביל לצאת, או שאני רוצה לעשות איתו סקס והוא עייף כל פעם זה קורה מחדש וכל פעם אני מתאכזבת ממנו, אני מנסה להסביר לו למה אני כועסת עליו ומה מפריע לי בגישה שלו אך מבחינתו אני עצבנית מידי ולא מבינה ומתחשבת.
    מה אתם אומרים האם קרה לכם פעם מצב כזה עם בן זוג? מה אני יכולה לעשות בשביל להסביר לו? אני פשוט רגילה שאני מבטיחה משהו אני פשוט עושה הכל בשביל לעמוד בזה והוא לא כזה. זה מתסכל.!(ואל תגידו לי שיכולתי ליסוע במונית שירות, לא מצאתי איך מגיעים!! בזמן הקצר שהיה לי אחרי שסרב להסיע אותי)
    תודה למי שעוזר... ויש לציין שחוץ מזה מאוד אכפת לו ממני והוא עושה הרבה דברים בשבילי פשוט לפעמים הוא מבטל דברים וזה מראה לי על חוסר בגרות ואחריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריב עם בן הזוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי....

קתי
    27/11/2007

בן זוגך חלשלוש ולא מוכן להתאמץ בשבילך....
    מצד שני יש דברים שגם את צריכה לדעת להשתחרר בהם לא להיות מרובעת להיות ספונטנית אך זה לא קשור לביטול פגישות חשובות שמעידות על חוסר אחריות גמור.
    את היית בסדר גמור.....אם הוא הבטיח הוא צריך לקיים.
    מקוה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל אחד אחראי לעצמו

דורית כהן
    27/11/2007

חן היקרה, אתם באמת טיפוסים מאוד שונים בהיבט הזה של לקחת אחריות על הבטחה לעצמך או למישהו אחר. "להיות המילה שלך"
    את צריכה לשאול את עצמך אם את מוכנה לחיות איתו ולא לחנך אותו ולא לעשות אותו "לא בסדר" עקב התכונה הזאת. כי ככל שאת תקחי עליו אחריות בכל מיני מובנים, כולל אפילו לתת לו שטיפה מידי פעם - כך הסיכוי שהוא עצמו ייקח אחריות לעמוד במילה שלו יילך וייקטן.
    השינוי שלו צריך לבוא מבפנים, ולא בטוח שזה בכלל יקרה אצלו. זה משהו שאם לא יעלה לו ביוקר, יפגע בו, יגרום לו לאכזבה מעצמו - לא תהיה לו מוטיבציה לשנותו, בייחוד אם הלחץ יגיע מבחוץ - ממך, למשל.
    מה שבטוח - את צריכה לעשות הפרדה מאוד ברורה, ולהיות אחראית בעצמך, כמו שכתבת שהמסקנה שלך היתה לא לבנות עליו ולהסתדר לבד עם הנסיעה לקורס. לדעתי זה מה שאת צריכה לעשות. אבל הביאי בחשבון שלאורך הזמן, אם התכונה הזאת שלו תמשיך להפריע לך, זה משהו שיילך ויגדל ככל שעוצמת ההתאהבות תרד. אני לא אומרת שאת פחות תאהבי אותו, פשוט עכשו יש את כל הכימייה המטורפת הזאת שנגמרת באיזשהו שלב והגוף מתרגל, ואז הדברים שמפריעים תופסים עוצמה גדולה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו