לא אוהבת מין / סקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא אוהבת מין / סקס
    יוחאי
    26/11/2007

שלום.
    אשמח לקבל הצעות מה לעשות .
    אנחנו צעירים ללא ילדים נשואים כ- 5 שנים בני 40 .
    לאחר שהרגשתי כי לאשתי אין חשק למין החלטתי להפרד ממנה .
    אשתי הסכימה ללכת ליעוץ נישואין + מיני שבמהלכו התברר לי שהיא לא אוהבת מין ועושה זאת עבורי בלבד , היא הודתה שהיא מוכנה לוותר על המין למעני ואין לה כל צורך בסקס או במין .
    הסיפור נפל עלי חזק וקשה לי להתאושש ממה שאני כבר יודע לגבי היחסים בינינו .
    דרך אגב היעוץ המיני לא עוזר ורק שיפר את התקשורת בינינו .
    אני אובד עצות וקשה לי לחיות עם אשה ששוכבת איתי ולא נהנית מכך .
    האם להפרד ממנה ?
    האם לבלוע ולהמשיך ?
    מה עושים ? אשתי מודה שלא היה לה ולא יהיה לה צרכים מיניים .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוהבת מין / סקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי לעזוב....

קתי
    27/11/2007

אני נמצאת במצב דומה לשלך וצעירה ממך בהרבה....בת 25 עדיין בעלי לא הודה שלא חסר לו מין אך אני מרגישה שהוא עושה זאת סתם לשמח אותי וזה מאוד קשה.....אם זה מאוד חשוב לך אני חושבת שכדאי שתעזוב אותה....אי אפשר לחיות עם תחושות תסכול קשות לאורך תקופה ארוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם באמת מיציתם את הייעוץ?

דורית כהן
    27/11/2007

יוסי היקר,
    האם תמיד היא הרגישה כך? האם בשיחות שהיו לכם התקיימו גם שיחות אישיות - רק שלה עם היועץ? אם לא - אני חושבת שמאוד חשוב שהיא תגיע לשיחה אישית, בלעדיך, עם יועץ אחר. זו תופעה מאוד נדירה שלאדם ממש אין תשוקה ויצר מיני. הרבה יותר שכיח שיש מעצורים חזקים והתנגדויות למין בשל סיבות מגוונות, או שאין אצלה משיכה מינית כלפיך, והיא אינה מודעת לכך או אינה מודה בכך.
    במידה ואתה בטוח שמיציתם את הנושא הייעוצי ובאמת אין מה לעשות - ולך הנושא המיני חשוב - תיפרדו, כי אין טעם להמשיך כאשר זה המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו