מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדים בזוגיותאישה קטנה25/10/2010
שלום אני בת 21 נשואה עם תינוק. אני ובעלי ביחד כבר 5 שנים הוא אוהב אותי ואני מרגישה את זה גם,עם יום אחד הוא לא מספיק בערב לשוחח אותי הוא מתלונן שהיום "לא דברנו"...אבל יש לי בעיה,מה שאני כל הזמן חושבת עליו זה שהוא לא יכנס לאינטרנט לסרטים כחולים,אני ממש מפחדת לעזוב אותו לבד כי זה מה שעולה לי בראש...בגלל שפעם אחת ראיתי אותו רואה איזה סרטון של בחורות רוקדות עם בגד ים ..לטענתו הוא סתם רצה לראות מה זה הוא לא ידע מה זה .. אני לא מאמינה לו, זה כנראה פיתה אותו,אבל מאז אני פשוט מפחדת...אני מקיימים פעם פעמיים בשבוע בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים בזוגיות - תגובה
עדי בדיחי25/10/2010שלום,
חשוב שתדעי שמה שאת חוששת ממנו זה מצב מאוד טבעי שכל גבר, וגם נשים לפעמים, מתעניינים בו. לא מדובר בבגידה אלא סקרנות טבעית. חשוב שתביני שאם את תחנקי את הרצון הזה את תחנקי בו זמנית את הקשר. אם קשה לך עם זה אפשר להעלות את הקושי מולו- אבל לא לכלוא אותו.
את צריכה לחשוב על דרך- איך את בכל זאת משחררת אותו ומאפשרת לו זמן ומרחב, לך , לו ולזוגיות, וכן מאמינה בו. חבל שדבר כ"כ פעוט יגרר למשברי אמון. את צעירה, המשפחה צעירה, ודווקא כאן חשוב לחדד שהחיים דינאמיים, שאתם "גדלים יחד", והזוגיות היא מצב של הרבה שינויים שכדאי שתתגמשי איתם ביחד. אחרת הקשיים יהיו רבים יותר.
בסופו של דבר הוא יקלוט שאת דורשת ממנו לקיים דברים לא פרופורציונאליים, וחוששת ממשהו שלא קרה. הוא ירגיש שאין לך אמון בו ואז באמת תהיה בעיה. כל עוד את לא משחררת- זה הולך ומצטבר למשבר אמון- ומזה כדאי להתרחק.
נשמע שאת חשובה לו מאוד והוא אוהב אותך, תשמרי על זה. אם קשה לך עדיין לעבוד על עצמך, כן חשוב שתתייעצי עם גורם מוסמך לדעת איך לשחרר ואיך כן לתת מרחב לבן הזוג- זה מאוד חשוב להמשך הזוגיות שלכם יחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)