מיואשת ושוקלת להיתגרש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת ושוקלת להיתגרש
    לירז
    27/11/2007

אני ובעלי נשואים 5 שנים ויש לנו בן מקסים בן 10 חודשים, אין בינינו בכלל תיקשורת וסקס לא מגיע מיוזמתו אני הפסקתי להרגיש ממזמן נחשקת אני מוצאת את עצמי כל הזמן פגוע ובוכה בלילות ונראה שזה לא מעניין אותו הוא כל הזמן "בורח" מתשובות ופוטר את הבעיה במילה "סליחה או "אני אוהב אותך" זה נמשך כל הנישואים שלנו לפני כן גרנו ביחד 3 שנים וזה היה אחרת הוא היה משקיע בי היה רומנטי וכו'.. הוא כל הזמן שאני טוענת שאני רוצה לפרק את הנישואים הוא אומר שהוא ישתנה ושום דבר לא משתנה זה כל כך קשה זה נמשך כבר שנים אפילו עכשיו שאני כותבת לך השעה 01:00 בלילה והוא אפילו לא מרגיש שאני יושבת לבד עצובה ובוכה לעצמי כי כבר אני לא יודעת מה לעשות הוא לא מראה ניסיון לפנות ליעוץ כל מה שקשור לזוגיות לבית לילד אני מנהלת לבד הוא מתנהג כמו ילד שצריך להדריך אותו בכל דבר הוא יכול לשבל במחשב לחפש דברים שמעניינים אותו ולא להיתעניין בזוגיות וטיפול הילד רק שירים וסרטים נמאס לי כבר שבא לי לצעוק ואני מתאפקת כי אני לא רוצה לפגוע בילד ואני מתנהגת כרגיל כי הילד לא צריך לראות את המריבות של ההורים שלו אני מרגישה לפעמים כעס עצום שבאותו רגע אני ממש מרגישה שינאה כלפיו אני בחורה מושכת ותמיד היתי מחוזרת למרות שהיתי איתו זה השינוי במראה החיצוני הוא פשוט מתנג כמו רווק מה אני צריכה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת ושוקלת להיתגרש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנייה לייעוץ

דורית כהן
    28/11/2007

לירז היקרה,
    אין ספק שעליכם לפנות לייעוץ זוגי, כמה שיותר מהר. היי תקיפה בנושא זה. אם הוא לא יהיה מוכן ללכת איתך - קחי את ייעוץ על מנת להתחזק ולקבל החלטות גם בלעדיו.
    כרגע הוא מתנהג על פי תיאורך כמו בת יענה - אינו מכיר בבעיות ובורח למחשב, למוסיקה ולסרטים, וממש אינו מוצא את עצמו במערכת המשפחתית החדשה שנוצרה.
    אימרי לו שלפעמים כמה שיחות עם יועץ מנוסה יכולות לעשות שינוי מאוד גדול ולהקל מאוד על התחושות. אין לי ספק שגם הוא במצוקה גדולה אלא שאינו יודע מה לעשות בכוחות עצמו. לפפעמים לגבר יותר קשה להודות שהוא זקוק לעזרה חיצונית ולא יכול להתגבר לבד. הראי לו את תשובתי. עודדי אותו לחפש ייעוץ בעצמו - בקשי ממנו עזרה. הרבה גברים אוהבים שמבקשים את עזרתם בפתרון בעיות. (סליחה על ההכללה במקרה שלכם)
    בהצלחה! ספרי לנו מה קורה בהמשך, טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מכירה את ההרגשה

נטלי
    06/12/2007

הי לירז,
    מה שכתב לי מאוד מוכר בנישואם שלי. לנו יש תינוק בן שנתיים ואנחנו נשואים 3 שנים אבל אני מרגישה את אותו דבר בידיוק. כאילו אנחנו 2 שותפים בדירה אחת. כמעט ולא מתקשרים, רבים כל הזמן, לא מאושרים.
    אני כ"כ מיואשת והרבה זמן חושבת על גירושין אך שה קשה בגלל הילד.

נטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו