מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 33 והוא בן 46+ 3 ילדיםאלמוג25/10/2010
שלום רב,
שמי אלמוג, גרושה בת 33 ללא ילדים. לפני כשנתיים התגרשתי. לאחר הגירושים הכואבים, והתאוששות ארוכה , התחלתי לצאת לדייטים עם גברים. אין ספק כי הדייטים היו כושלים עד שהכרתי את X לפני כ 8 חודשים.
את X הכרתי באתר היכרויות, גרוש בן 46 + 3 ילדים.( 17, 7,16) . הוא פנה אלי ואני התחלתי לצ'וטט איתו מתוך שעמום. עוד באותו הערב עברנו לדבר בטלפון. לאחר שראיתי את תמונתו באתר, ולאחר השיחה בטלפון אמרתי לעצמי שלעולם לא ניפגש.
ערב אחרי שיחת הטלפון שלנו, נפגשנו במקרה באיזו חנות ( זיהיתי אותו לפי התמונה) וקבענו ערב למחרת לשתות קפה.
ופה הסיפור שלי מתחיל -
שתינו קפה ועוד קפה והסקס היה נהדר ומיום ליום הקשר התחזק והוא עבר לגור איתי .( אני גרה לבד בבית שההורים קנו לי, נוסעת על רכב חדש, עובדת בעבודה מסודרת- מה שלעיתים נדמה לי כי הוא עבר לגור איתי בגלל הנוחות . עד אז הוא גר אצל הוריו).
הוא הכיר את משפחתי ( שלא היו בעד הקשר) פגשתי את הילדים שלו ואף יצרתי עימם קשר טוב.
לימים, גרושתו השיגה את הטלפון שלי וביקשה ממני לעזוב אותו. בהתחלה דיברתי איתה , וניסיתי להבין מדוע הם התגרשו. דיברתי לליבה ולאחר שהשיחות מצידה החלו להיות על בסיס קבוע, ביקשתי ממנה להפסיק להתקשר אלי. וזו החלה לפתע להציק לי ולX בטלפון , לקלל ולאיים. מאחר ולא פסקה X הגיש נגדה תלונה במשטרה.
אנחנו למעשה כבר 8 חודשים ביחד.בהם עזבתי אותו 10 פעמים וחזרנו חלילה.
מצד אחד, הוא גבר אמיתי, הסקס טוב, הוא חבר, מקשיב, עוזר מה שלא היה לי עם האקס שלי. ומצד שני, יש לו 3 ילדים, הוא גדול ממני ב 13 שנים והוא קנאי לי מאוד.
לאחרונה הוא התחיל לדבר על חתונה וילדים משלנו , אני נלחצתי וביקשתי ממנו שיחזור לגור אצל ההורים ושייתן לי זמן לחשוב עד סוף החודש.
אני מאוד מבולבלת. מצד אחד כייף לי מאוד איתו , ומצד שני אני מוצאת את עצמי בסלון עם עוד 3 ילדים לא שלי, עם גרושה מטורללת וגבר שגדול ממני ב13 שנים ואין לי מושג מה אני עושה!
הרגשת הבטן שלי אומרת לי לעזוב אותו בכל פעם שהוא יוצא מהדלת. ובאותה הנשימה, אני לא רוצה שהוא ילך. אני לא יודעת מה אני באמת מרגישה כלפיו. בהתחלה היה לי נוח איתו מכל הבחינות וחשבתי שזה קשר זמני , עד שהתחיל באמת להיות רציני .
אני כבר מרגישה שאני סובלת מאיזה חוסר יציבות ומאבדת את " אני שלי". אני רוצה ילדים ומשפחה אבל לא יודעת אם זה איתו. בעבר, התחתנתי עם בחור שגדול ממני ב 4 שנים, ד"ר, חתיך ומקסים שהתעלל בי נפשית ועשה לי את המוות . ועכשיו , יש לי גבר מבוגר שמתייחס אלי מאוד יפה , מכבד, מעריך אותי, ועם כל הטוב לב שיש בו, הוא נושא איתו חבילה רצינית. אני לא רוצה לעשות טעויות כפי שעשיתי בעבר, ואני מ א ו ד מבולבלת.
בבקשה עזרו לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוג-
בני25/10/2010דימיינתי א"ע במצב שלך, ואכן קשה להחליט,
מצד אחד אדם אוהב מעריך וכו', ומצד שני הרגשה של נוחות שלו איתך בעקבות הדירה הרכב וכו', והכי חשוב הילדים שלו, שגם כאן יש צד אחד טוב שהן כבר גדולים, ומהצד השני הם כבר קשורים חזק במשפחה הקודמת, שלא לדבר על הקרצייה (להלן האמא,,,)
-
אולי תנסי לתת לו עוד צאנס, ובזמן הזה, תבדקי על קנקנו יותר, משפחתו המורחבת, אחיו ואחיותיו, עבודתו, אישיותו מעבר לרומנטיקה---,
אחריי שיהיה לך מספיק חומר אותנטי ואמיתי עליו, אז תגשי לעשות את ההחלטה, האם את לוקחת את כל החבילה כפי שהיא על מעלותיה וחסרונותיה,,, או שאת אומרת יפה שלום, היה נחמד, אבל מגיע לי משהו יותר טוב, בידיעה ובאמונה שמחכה לך משהו כזה, ורק צריך לעשות את הסוויץ במוח, לקוות ולהתפלל ו,,,למצוא !
אל תשפטי א"ע על סמך הדייטים הלא מוצלחים בעבר, זה לא הוגן, בסך הכל כולם מנסים את מזלם, ולא תמיד מוצאים מייד, זוהי ההזדמנות שלך לתת לעצמך צ'אנס, והאמת למה לא ?!
-
אם רק עניין הכסף מונע ממך להתמסד איתו, אז את מוזמנת לעשות הסכם ממון ולישון בראש שקט,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהסתכל בקור רוח מעבר לאהבה
דורית כהן26/10/2010אלמוג היקרה, את נמצאת כרגע בעיצומה של ההתאהבות. מציעה לך לקרוא בעיון את השרשור הוותיק של "דני" הנמצא ממש מתחת לשרשור שלך, המדבר על שיקול האהבה בנוגע להחלטה להתחתן. הביאי בחשבון שמשך חיי האהבה אינו ארוך, לכל היותר הוא נמשך ארבע שנים, ואחר כך את נשארת עם "החבילה" כל החיים, אם אתם מביאים ילדים, מה שיש להניח שיקרה. לכן עלייך לבחון טוב טוב עד כמה הגבר הזה הוא פרטנר נכון לכל החיים ואבא פוטנציאלי לילדייך, ושותף כלכלי מתאים לך. שימי בצד את המשיכה ואת האהבה וראי מה נשאר. זה מאוד חשוב בייחוד במקרה הזה כאשר יש אכן "חבילה" שלא ניתן לשנות אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)