איך להשלים עם חוסר אהבה לבעל?......

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להשלים עם חוסר אהבה לבעל?......
    ...
    26/10/2010

טוב, כבר שאלתי....... אז איך משלימים עם זה?....... רק שכחתי להוסיף שיש לנו 2 ילדים קטנים ומדהימים, שנינו עובדים ומתפרנסים יפה, יש בית יפה, כמעט ואין מריבות...happy family life.......... אך חוץ מזה אין שום קשר נפשי או פיזי בינינו...... אני מדברת על קשר אמיתי ועמוק ורק על הקשר של יום יום שגם אותו אנחנו מנהלים בקושי...... נראה שיש קיר עצום בין שני אנשים שרק הולך וגדל עם השנים....... כל המאמצים לצאת ביחד או לעשות משהו ביחד (משהו לא קשור לילדים כמובן) נגמר בתסכול כי אין זרימה, אין חברות, אין אהבה, אין שם כלום........ הוא טוען שאוהב אותי אל אינני מרגישה כלום, המילים האלה רק מוסיפות לכל התסכול....... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להשלים עם חוסר אהבה לבעל?...... - תגובה

עדי בדיחי
    27/10/2010

הי...

נשמע שלא טוב לך, לא טוב לכם. את לא מתארת שום דבר שמראה על חיבור או על משהו טבעי ופנימי שמקשר ביניכם באמת. פרט לעובדה שאתם אבא ואמא של אותם ילדים.

אם לא טיפול זוגי (כמו שצריך- מודעות ורצון של שניכם) את צריכה לשקול מה את עושה- האם מקבלת את המצב כפי שהוא ולא מצפה להרבה שינוי, או עושה שינוי בעצמך ונפרדת. ככל שתמשכי את זה, זה יימתח ויעשה קשה יותר. אני לא בעד לפרק אף פעם עד שלא כלו כל הקיצים.. ללכת ליעוץ, לגייס אותו למקום הזה בכל המאמצים ולנסות לטפל בבעיות. לא רואה דרך אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו