מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האקסיתאנונימי27/10/2010
שלום לפני כארבעה חודשים נפרדתי מהאקסית שלי לאחר מערכת יחסים של שנה וחצי. עכשיו מהרגע שנפרדנו אני ביקשתי נתק סופי ומוחלט. ומאז היא לא מפסיקה להתקשר ומאז היא לא מפסיקה לא לכבד את הבקשה שלי. אני לא יודע מה לעשות. היא כל הזמן מתקשרת אני כבר מסנן אותה. והיא מתקשרת ממספרים אחרים. ואני לא רוצה להגיש תלונה במשטרה או משהו. כי בכל מקרה עברנו הרבה דברים ביחד. אבל, אני רוצה את השקט שלי. אני רוצה עכשיו את הלבד שלי בלי שיפריעו לי איך אני מביא אותה למצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האקסית - תגובה
עדי בדיחי27/10/2010הי אנונימי,
אתה מתאר מצב כמעט חונק (או לא כמעט). אני מבינה את הצורך שלך בשקט והוא נשמע לי צורך אמיתי ומוחלט מבחינתך. אני חושבת שיהיה נכון להחליף מספר טלפון במקרה כזה, ובכך אולי לשדר משהו סופי יותר וחד משמעי עבורה. אם כבר אמרת לה חד משמעית שאתה לא רוצה לקבל ממנה שיחות והצקות, ואם אחרי החד משמעיות הזאת זה לא מופנם, זאת לדעתי הדרך.
כמו כן לבקש מהסביבה שהיא ואתה מכירים במשותף- לא להעביר לה את הטלפון שלך.
אין כ"כ ברירה ואני מניחה שהאפשרות שהעלתי פחות פוגענית מתלונה במשטרה- זה אולי אפשר להשאיר לשלב מאוחר יותר.
נזכרתי בעוד משהו- יש חברות סלולאר שמאפשרות שמספר מסוים שתבקש מהם יעבור ישירות למענה הקולי. אולי זאת גם דרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי יקר
מוניקה28/10/2010מדבריך עולה כי האקסית שלך פתחה אובססיה כלפיך.
אובססיביות הינה מצב קיצוני אשר מצריך תגובה בהתאם.
אני מסכינה עם עדי.
אם אין ברירה, ולמרות שזה כרוך באי-נוחות זמנית מבחינתך, החלף את מספרי הטלפון שלך (נייד, בית).
אני מניחה, שהקרובים לך ידעו מהי הסיבה שבעתיה החלפת את מספריך, ולא יעבירו אותם לאקסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)