מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלטה קשהליאור29/10/2010
ני וחברתי כבר שלוש שנים יחד כמו כל זוג אנחנו רבים ומשלימים
חברתי מאוד רוצה להתחתן ואני עדיין בשלב של לימודים אז אני רוצה לדחות את החתונה לסיום הלימודים
היא מאוד קשה ולא יודעת לסלוח כשפניי לשלום כמו שאומרים היא מסרבת בתוקף לשוחח איתי בגלל התסכול הרב של שנינו הצעתי שכדי להציל את הקשר נלך לייעוץ זוגי היא מסרבת בכל תוקף בטענה שהיא לא נשואה והיא לא צריכה שום ייעוץ זוגי .
אני ממש לא יודע מה לעשות כבר נמאס לי מכל הריבים האלו אני אוהב אותה אבל לא ממש מסתדר איתה מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט חשוב נוסף
ליאור29/10/2010בנוסף לכך כשאני נמצא איתה אני מרגיש הרבה פעמים רצוון להיות לבד עם חברים לפעמים הקשר משעמם אותי למרות שאני מנסה להחיות אותה בכל פעם אם זה על ידי עשיית דברים חדשים בילוי משותף חדש אך זה לא כל כך עוזר אני מעדיף את החברים על פניה ברוב המקרים חשוב לציין שהיא בחורה מתוקה טובה ואוהבת אותי מאוד אך הריבים וחוסר הנכונות שלה ליישר את ההדורים באופן מקצועי טיפולי מפריע לי מאוד
אני בן 26 יוצא איתה מזה כשלוש שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא בשלים לנישואים
דורית כהן31/10/2010ליאור יקר, נדמה לי שחברתך היא צעירה ילדותית, מפונקת, ומחזיקה אותך קצר ע"י תגובותיה המוגזמות לכל התנהגות שלך שלא מתאימה לה ולציפיותיה. אני מתרשמת שאתה מוחלש לידה וחושש מפני הטרור הרודני שלה. אני מציעה לך להתחבר לעצמך, לבחון מה חשוב לך בחיים ולהתאפס על עצמך, ולהיות אסרטיבי יותר בדברים שחשובים לך. אל תיכנע. אם תתמיד בכך - תוכל לגלות עד כמה היא מסוגלת להתגמש ממקום של אהבה אליך, או שתגלה שאינכם מתאימים.
לא כל אהבה מתאימה לנישואים. אולי היא בחורה יפה ומושכת וחמודה ומתוקה רוב הזמן, אבל זה לא אומר שהיא מספיק בוגרת ובשלה לזוגיות שחייבת להכיל את בן הזוג ואת צרכיו, ולא למחוק ולבטל אותם. גישה כזאת פשוט לא תחזיק מעמד.
אני מציעה שתקרא גם את מה שכתבתי לעינת בעמוד הזה: ממש אותם שיקולים ואותם עקרונות, רק מן הכיוון האחר, הכיוון של בת הזוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה פשוט לא זה
חסוי31/10/2010וואו
אתם "כולה" בני עשרים ן.., כבר יעוץ זוגי , כבר משעממת , זה בסדר להעדיף להיות מדי פעם עם חברים , השאלה היא האם זה מידי פעם או רוב הזמן..
לדעתי אתם צריכים פסק זמן, תהיו קצת לבד ןאז תראו האם זה בכלל זה או שאתם כלל לא מתאימים ודרכם המשותפת צריכה להסתיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)