ילד שני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שני
    אסנת
    30/10/2010

התחתנתי לפני 3 שנים, בעלי בן 34 ואני בת 31. יש לנו ילדה בת שנה ושמונה חודשים. אני כרגע עקרת בית ומקדישה את זמני לטיפול בילדה ובעבודות הבית. כשבעלי חוזר מעבודתו לאחר 9 שעות עבודה, הוא נמצא עם בתו לשאר היום. בעלי אינו מביע נכונות לילד שני ואני חושבת שחיכינו מספיק זמן ורוצה להיכנס להריון בשנית. קיימת כרגע מחלוקת בינינו בנושא זה. בעלי חש בנוח עם המצב הקיים ואינו מסכים בהכרח ששני ילדים הופכים את המשפחה לשלמה יותר. כמו כן לא מפריע לבעלי שאין לו בן זכר והעברת שם המשפחה חסרת משמעות עבורו. אבקש את עצתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שני - תגובה

חסוי
    30/10/2010

היי
    לדעתי ילד זה משהו שצריך להחליט עליו כששני בני הזוג שלמים.
    אולי בעלך צריך עוד קצת זמן.
    מה הוא אומר למה לא ?
    אא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להלחיץ אותו

עדי בדיחי
    31/10/2010

הי יעל,

אכן, שני בני הזוג צריכים להיות שלמים עם ההחלטה להביא עוד ילד. כשילד נולד להורה שאינו בשל או מוכן לו, זה לא תמיד פשוט.

מצד שני, אם תנסי יותר להסביר ולנסות לפרט יותר לעומק, באוזניו, את הסיבות להבאת ילד נוסף, אולי ישתכנע ויראה כי טוב.

כך או כך את צעירה ואולי שווה לחכות עוד כמה חודשים ולבדוק אז מה חושב. לא כדאי להלחיץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו