התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מיטל
    30/10/2010

שלום
    היה לי חבר לתקופה ארוכה של כ-7 שנים וזו הייתה תקופה מדהימה אבל רק לקראת הסוף שהבנו שאנחנו לא באותו ראש אני רוצה חתונה והוא רוצה להנות מהחיים.
    מאידך אני שמחה שיש לו את החופש שלו ומחד גיסא אני מאוד מתגעגעת אליו השאלה אם זה היה צעד נכון ואיך מתקדמים הלאה???

בברכה
    אלמונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות - תגובה

עדי בדיחי
    31/10/2010

הי מיטל,

לא כתבת כמה זמן עבר מאז הפרידה.

טבעי מצב שבו תתגעגעי אליו, שכן נוצר ריק מסוים שקשה למלא אותו, קל וחומר אחרי 7 שנים של זוגיות.. הייתי מנסה להמשיך הלאה, ואם משהו רציני עוצר אותך והגעגוע פרושו = זה האחד שלי, כדאי יהיה לפנות אליו (שוב, תלוי בכמה זמן עבר מאז הפרידה) ורק לבדוק איפה הוא נמצא רגשית, האם גם הוא חושב על חזרה או שמא כבר המשיך הרבה הלאה ואז אין הרבה מה לעשות.

כמו כן לברר עם עצמך טוב- האם זהו געגוע למה שהיה, לביחד, שהיית נאהבת והיה מישהו שדאג לך ואהב אותך, לא היית לבד והענקת מעצמך, או שמדובר בגעגועים אליו, לאישיות שבו, למה שיצרתם יחד, עם "לקחת בחשבון את הסיבות לפרידה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו