מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא באותו ראשיאנה01/11/2010
אני ובעלי זוג טרי (התחתנו לפני שלושה חודשים), לצערי אנחנו לא באותו ראש בכלל! במיוחד בעניינים הכלכליים- הוא מקפיד להיות מאוד חסכן עד שזה כבר מגיע לרמה של קמצנות לעיתים. למשל, אין לנו רכב כי מבחינתו זה חיסכון אדיר לנסוע באוטובוס- אנחנו גרים באיזור מרכזי אז אין סיבה שנחזיק רכב שהאחזקה שלו מאוד יקרה...
קשה לי לחשוב ככה על העתיד.... לא ידעתי שהחיים המשותפים יגלו לי בו צד אחר לגמרי ממה שידעתי עליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא באותו ראש - תגובה
מוניקה הרשקוביץ01/11/2010הי יאנה,
מניסיוני כמאמנת למדתי כי, אנחנו מתנהלים בדרך מסוימת לאורך כל ימי חיינו, בעוצמות שונות.
אדם יכול למתן התנהגות לא רצויה לו, לבקר (כמעט) תמיד את תגובותיו, לעגל פינות חדות בהתנהלותו הרגילה, לעצור, לנשום ולחשוב לפני שהוא מגיב, אך לא להשתנות לחלוטין.
כמה זמן הכרת, ועד כמה הכרת, את בעלך לפני החתונה?
האם הייתם באותו ראש, כפי שאת מכנה זאת, לפני החופה?
האם בעלך לא היה חסכן לאורך כל תקופת היכרותכם (לעיתים יותר ולעיתים פחות)?, האם התנהגותו השתנתה מן הקצה אל הקצה במשך תקופת נישואיכם?
האם ייתכן כי בחרת לעצום עיניים למול תכונה זו אצלו, בתקווה ש"עד החתונה זה יעבור"?
אשמח לקבל את תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יאנה03/11/2010קודם כל תודה רבה לך!
האמת היא שמעולם הוא לא היה מאוד "לארג'", אבל עכשיו כשהתחתנו הוא מאוד רוצה שנהייה בשליטה מלאה על כל הענייינים הכספיים. כמו שאמרתי, העניין עם האוטו זה היה הקש ששבר את גב הגמל. כי יש לנו את הכסף לרכוש רכב ובתור משפחה לעתיד צריך לעשות את הצעד את לא חושבת (זה לא העניין ש"לכולם יש אז גם לנו חייב להיות", זה העניין שפשוט צריך!)
אגב יש עדכון- אתמול דיברנו ושכנעתי אותו סוףסוף לפחות ללכת לצומת ירקונים למתחם אאוטלט ולהסתכל שם על מכוניות, אולי נמצא רכב טוב וזול שירצה אותו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאנה יקרה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ03/11/2010יאנה יקרה.
ראשית, תודה על תגובתך.
שיח פתוח, שתוף, אמירה ברורה של כוונות, רצונות ועמדות, ללא הטלת אשמה וללא כעסים, הם תמיד התחלה טובה לגישור על פערים, ומתווים את הדרך לפתרון הבעיה.
כל הכבוד לך על השיחה (שאת יזמת, אני מניחה), ועל כך שהצלחת לשכנע אותו לבדוק את האופציה המועדפת עלייך. (אני מניחה, שאין זו הפעם הראשונה שאת מצליחה להעביר את העניינים לנתיב הרצוי לך...)
אולי תרצי להצטרף אליו כאשר הוא הולך לראות מכוניות? כך תוכלי לקחת חלק בקבלת ההחלטה בעניין.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)