אי קיום יחסי מין בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אי קיום יחסי מין בזוגיות
    דניאלה
    03/11/2010

שלום פורום יקר

אני נמצאת בזוגיות שנה שאין בה כמעט יחסי מין בגלל בין זוגי (פעם בחודש חודשיים)
    זה לא מפריע לו שאין מין כמעט והוא לא מחפש מין במקום אחר, והוא טוען שאין לו משיכה לגברים בכלל
    לי זה מאוד הפריע בהתחלה ועכשיו התרגלתי ועם הזמן גם לי ירד החשק.
    לפעמים אני מרגישה החמצה, אני נראת טוב גופי צעיר ואני לא חיה חיים מיניים אני בת 32

יש בנינו שיתוף מלא ,הידברות ויחסים טובים.

רציתי לקבל חוות דעת מזוגות שחיים שנים יחד ומצבם דומה, מעניין אותי האם זה פגע ביחסים?
    אשמח לקבל חוות דעת בנושא.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי קיום יחסי מין בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קיום יחסי מין בזוגיות - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    03/11/2010

דניאלה יקרה,
    את מציינת כי יש ביניכם " שיתוף מלא ,הידברות ויחסים טובים". האם שיתפת את בן זוגך בהחמצה שאת חשה מהתדירות הנמוכה בקיום יחסי המין? האם הוא מבין עד כמה זה מפריע לך?
    יחסי מין, הם אחד הדברים עליהם מושתת זוגיות בריאה. תדירות יחסי מין שלא מתאימה לשניכם יכולה לגרום לתסכולים וחסכים משמעותיים בעתיד. מועקות, מריבות והידרדרות המערכת הזוגית.
    זוגיות היא שותפות, שבה כל אחד מהשותפים צריך להרגיש שהוא מקבל את מה שהוא צריך, ומספק באהבה את צרכי האחר. לתסכול והחמצה לא יכול להיות מקום של קבע.

האם ייתכן כי המערכת הזוגית שלכם יכולה להתאים להגדרה אחרת? חברות טובה ואפלטונית, נניח?
    האם יכול להיות שכבן זוג לחיים, על כל האספקטים, הוא פחות מתאים לך?
    חשבי על כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מזמינה את משתתפי הפורום לשתף

מוניקה הרשקוביץ
    03/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו