מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי קיום יחסי מין בזוגיותדניאלה03/11/2010
שלום פורום יקר
אני נמצאת בזוגיות שנה שאין בה כמעט יחסי מין בגלל בין זוגי (פעם בחודש חודשיים)
זה לא מפריע לו שאין מין כמעט והוא לא מחפש מין במקום אחר, והוא טוען שאין לו משיכה לגברים בכלל
לי זה מאוד הפריע בהתחלה ועכשיו התרגלתי ועם הזמן גם לי ירד החשק.
לפעמים אני מרגישה החמצה, אני נראת טוב גופי צעיר ואני לא חיה חיים מיניים אני בת 32
יש בנינו שיתוף מלא ,הידברות ויחסים טובים.
רציתי לקבל חוות דעת מזוגות שחיים שנים יחד ומצבם דומה, מעניין אותי האם זה פגע ביחסים?
אשמח לקבל חוות דעת בנושא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קיום יחסי מין בזוגיות - תגובה
מוניקה הרשקוביץ03/11/2010דניאלה יקרה,
את מציינת כי יש ביניכם " שיתוף מלא ,הידברות ויחסים טובים". האם שיתפת את בן זוגך בהחמצה שאת חשה מהתדירות הנמוכה בקיום יחסי המין? האם הוא מבין עד כמה זה מפריע לך?
יחסי מין, הם אחד הדברים עליהם מושתת זוגיות בריאה. תדירות יחסי מין שלא מתאימה לשניכם יכולה לגרום לתסכולים וחסכים משמעותיים בעתיד. מועקות, מריבות והידרדרות המערכת הזוגית.
זוגיות היא שותפות, שבה כל אחד מהשותפים צריך להרגיש שהוא מקבל את מה שהוא צריך, ומספק באהבה את צרכי האחר. לתסכול והחמצה לא יכול להיות מקום של קבע.
האם ייתכן כי המערכת הזוגית שלכם יכולה להתאים להגדרה אחרת? חברות טובה ואפלטונית, נניח?
האם יכול להיות שכבן זוג לחיים, על כל האספקטים, הוא פחות מתאים לך?
חשבי על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזמינה את משתתפי הפורום לשתף
מוניקה הרשקוביץ03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)