מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר סקס מוחלט בנישואים טרייםאיריס22/04/2007
מחבר: חני
תאריך: 21.4.2007
שעה: 00:49
בעלי ואני הפסקנו לחלוטין לקיים יחסים מיוזמתו למרות שאנחנו נשואים טריים כמה חודשים רק בעלי מבוגר ממני ב5 שנים אני בת 25 הוא טוען שיש לו ניסיון מיני אני התחתנתי בתולה וללא כל ניסיון מיני אנו מחברה שמרנית שנינו וגם התחתנו מרצון ומסתדרים בסדר
אספר לכם קצת על חיי המין ותגידו לי אם זה יכול להשפיע:
הוא היה אומר לי בהתחלה לךא לזייף אורגזמות ולהיות אמיתית עוד לפני שהתחתנו אמר לי.
אני יזמתי את הסקס בלילה הראשון ודי התנפלתי עליו בנשיקות ומזמוזים.
אחרי תקופה כשהתחלתי להגיד לו תנשק אותי פה...תנשק אותי שם...תעשה לי ככה...הוא לא אהב את זה ואמר אני רוצה לעשות לך דברים בלי שתגידי לי....
כמו שאמר לי לא הייתי מזייפת אורגזמות הוא לא היה משקיע במשחק מקדים כמה נשיקות על השפתיים צוואר חזה בטן קצת שינוי תנוחות וחדירה וזה היה נגמר תוך 3 דקות וכמעט תמיד היתי אומרת לו אל תגמור מהר רוצה שייקח זמן כי הייתי נהנית מעצם החדירה אך היה אומר לי ככה זה גברים (כלומר הכוונה אחרי חדירה לא יכולים להחזיק הרבה בלי לגמור)
יש לו מחשבה מינית כזאת שאומרת אם בחורה עושה לך משהו או ההפך אז צריך לעשות אותו דבר לבן זוג (שיהיה הדדי כנראה..)הוא למשל נגעל מלרדת לי ביקשתי ממנו שירד לי ביומולדת שלי והוא די התמהמה אז אמרתי לו עזוב אני כן יורדת לו אז הוא אמר לי:את בטח לא תרצי לרדת לי יותר ואמרתי לו מה פתאום? אין קשר אני אוהבת מציצות.
הוא היה מצפה שאגמור בסקס איתו כי סיפרתי לו שהייתי מאוננת לפני חתונה וגומרת כל פעם אז היה נוגע לי בדגדגן אך ממש לא מתחילה להרגיש כאילו אני הולכת לגמור אז הייתי אומרת לו חבל על הזמן נראה לי שלא אגמור אז הוא אומר תתרכזי ולא היתי יכולה להתרכז אז היתי מרגישה שהוא קצת מתעצבן מזה (הוא סיפר לי בגלל שדירבנתי אותו לספר שחברות שהיו לו ששכב איתן כן היו גומרות אתו במיטה)
הוא אמר לי שיש לו קושי לבקש לעשות לו משהו שקשור לסקס כי הוא חושב שזה ישפיל אותי אז אמרתי לו שלהפך זה דווקא יותר מגרה.
הוא לא אוהב להתנשק בפה ואני כן מאוד אוהבת זה מדליק אותי יותר אך כמובן זורמת איתו ולא מכריחה אותו או משהו...
ערב אחד ראיתי סרט שקשור בבדסמ והיה איתי ושאל אותי אם זה עושה לי את זה אמרתי לו כן אז הוא אמר שהוא מגורה ביקשתי ממנו שיצליף בי עם חגורה על התחת והוא הסכים ונתתי לו לקשו אותי למיטה עם אזיקים וכיסו עיניים (שאותם אני קניתי בחנות סקס לבד לפני חתונה-כמו שאמרתי אנחנו חברה שמרנית ואני הייתי לבושה בלבוש דתי גם אז)
הוא גם אומר שיש דברים שאני עושה שהוא לא מסוגל כמו למשל רימינג שעשיתי לו ביוזמתי וכשאמרתי לו שיש קצת ריח אז אמר לי עזבי לא נעים זה צריך להיות אחרי מקלחת אך מרוב שהיתי מגורה כן עשיתי לו וזה כן הדליק למרות הריח וכמו למשל שאני נותנת לו לגמור לי בפה מיוזמתי וגם לילה אחד עשיתי לו ביד אמרתי לו אני רק אספק אותך ולא תצטרך לספק אותי אז הוא נראה לי די שמח עשית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפני את שאלתך לפורום מין וסקסולוגיה
יהודית ברגמן23/04/2007חני/אירנה, . נא הפני שאלתך לפורום מין וסקסולוגיה. להלן הלינק :
http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה הועברה לפורום מין וסקסולוגיה
מערכת BeOK23/04/2007שלום רב, שאלתך הועברה לפורם מין וסקסולוגיה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא קשור לסקס
טליה23/04/2007זו בעיה בזוגיות...ויותר מזה - בתקשורת ובתיאום הציפיות.
אני חושבת שהוא פשוט מרגיש שאת 'לקחת את המושכות' והוא איבד שליטה...חשוב שיהיו דברים שיגיעו גם ממנו. בגלל שאתם באים מחברה שמרנית, ועל פי התיאור שלך היחס שלו לסקס הוא מעט שמרני, זה בטח יקח מעט יותר זמן מאשר בזוגיות רגילה.
את היית בתולה עד גיל 25 אז בוודאי יש לך תיאבון גדול והמון סקרנות, אבל הוא גבר - ובשביל שהוא ירגיש טוב צריך לתת לו הרגשה שיש לו שליטה על הנעשה. העצה שלי - תוריד את רמת הציפיות קצת. אורגזמה זה נפלא - אבל הדרך לשם חשובה לא פחות. תני לו להבין שגם אם את לא גומרת אז זה בסדר...ככה הוא ירגיש פחות לחץ ויהיה פחות עסוק בלהביא תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר אמרתי לו...
איריס23/04/2007אמרתי לו שכרגע לא חשוב לי לגמור ושאם מתרכזים בזה בתור מטרה אז עוד פחות סיכוי לגמור ושלוקח זמן לגמור עם גבר במיטה עד שמרגישים בנוח איתו לגמרי וכו....אך נראה שזה יותר חשוב לו שאגמור הוא היה אומר לי שהוא רוצה שאגמור בכל פעם שנשכב וזה ממש לא הלך לו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדרשת איזו התערבות
דורית כהן23/04/2007אירנה יקרה, יש ביניכם פער מאוד גדול בהרבה בחינות ביחסכם למין. נראה שאת מאד מעודכנת והכנת את עצמך לחיי סקס עשירים ומגוונים, אך בעלך נבהל מעושר הרעיונות והיוזמות שלך וזה מאיים עליו כנראה כמו שכתבה טליה, ואני נוטה להסכים איתה.
כנראה שאין מנוס מללכת לייעוץ, שבו בעלך אף הוא יוכל לשבת בפרטיות, בלעדייך, ולשתף מישהו בחוויות וברגשות שלו. מה דעתך להציע לו לכתוב אף הוא בפורום? האם את מסוגלת לשתף אותו במה שכתבת כאן?
לפני שבועיים בערך התארח כאן זוג אחר, מן המגזר הדתי, וכל אחד מהם כתב כאן את תחושותיו ומחשבותיו, בהודעות נפרדות אך משורשרות. אולי שווה להזמין אותו להביע את עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תגידי לו עוד פעם
יעלה25/04/2007הוא לא יכול לכפות עליך אורגזמות - הוא חייב להבין את זה.
ואת האמת - אם הייתי במצבך ושום שיחה לא הייתה עוזרת והוא היה ממשיך לנהל את חיי המין שלך כמו דיקטטור ולא כמו מאהב - הייתי בודקת איפה עוד האופי הזה שלו יוצא החוצה.
אם טעיתי בפסקה האחרונה, וזה תסביך מיני בלבד - אז תזייפי לו כמה פעמים ותורידי את העול הזה משניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)