מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לבד או ביחדאי וודאות06/11/2010
שלום,אני גרושה שנה וחצי וסה"כ 3 שנים בלעדיו.אני בת 41 ללא ילדים.לאחר הפרידה לא הייתי מעוניינת בזוגיות כל כך נהנתי מלהיות אני.חייתי בזוגיות אינטנסיבית בחו"ל ופתאום נשמתי...בשנה האחרונה התחלתי לצאת דרך אתרי הכרויות ועם כולם פגישה או שתיים.זה מזכיר לי את מצבי לפני 12 שנים שגם אז רק יצאתי עם בחורים פגישות קצרות עד שהוא הגיע וחיזר אחרי במין ,טירוף" שכנראה עבד.השנים ביחד היו מורכבות אך גם מהנות.לפני שנה וקצת עזבתי אותו וחזרתי לישראל.בעצם הנקודה שקשה עלי עכשו זה חוסר התחברות לאחרים ומין אמביוולנטיות של ביחד ולחוד.מקווה שהבנתם אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבד או ביחד - תגובה
מוניקה הרשקוביץ06/11/2010אי-וודאות יקרה,
כתבת "לאחר הפרידה לא הייתי מעוניינת בזוגיות כל כך נהניתי מלהיות אני".
אני מבינה מדברייך, שבזוגיות האינטנסיבית שהייתה לך, כפי שציינת, הרגשת שאת מוותרת על עצמך למען הזוגיות. האם אני מבינה נכון?
האם ייתכן כי את חוששת שתאלצי לוותר על עצמך שוב, בזוגיות חדשה? אולי מכאן נובעת תחושת ה"אמביוולנטיות של ביחד ולחוד", כפי שכתבת?
מקריאת דברייך אני מקבלת תחושה שאת מעוניינת בזוגיות, אך ייתכן כי את "משדרת" תחושת אמביוולנטיות, והצד השני מגיב בהתאם, וכך נוצר מצב בו הקשרים עם הגברים, שאת פוגשת, לא מעמיקים.
כדי לאפשר לכל מה שטוב בזוגיות להתקיים, חשוב, תחילה, לבחור נכון את הזוגיות הנכונה!
הבחירות הנכונות ביותר נעשות, תמיד, מתוך התבוננות והקשבה פנימית, וממקום של תחושת שלמות אישית, בטחון, הערכה ואמונה עצמית.
כלומר, להתמקד בתחושות וברצונות האמיתיים שלנו, ולדעת בוודאות, שזה באמת מה שאנחנו רוצים, וזה הכי מתאים לנו.
קחי לך זמן מחשבה, אולי תעזרי באיש מקצוע, וחשבי, מה הכי נכון עבורך?
אני מאמינה, שכאשר תהיי במקום שבו את שלמה עם עצמך, עם תחושותייך ועם החלטותייך, הדברים יתנהלו אחרת עבורך.
מאחלת לך הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)