מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה את עזרתכם!חסויה07/11/2010
שלום אני בת 24 הכל התחיל לפני תשעה חודשיים הכרתי בחור בן 25 דרך האינטרנט דיברנו שעות על גבי שעות במסנ כל-כך התלהבנו אחד מהשני שלא יכלנו להתאפק ועברנו לטלפון אחרי שבוע שדיברנו בטלפון נפגשנו הוא גר באשדוד ואני מאזור השרון אז הוחלט להפגש באמצע אחרי שראינו אחד תשני לא רצינו להפרד וידענו איך מתקדמים הסברתי לו מראש את כוונתי הרציניות הוא הבין! הקשר זרם ונפגשנו בכל מיני דרכים אני הייתי נוסעת אליו הוא היה בא לת"א זרם..הוא שומר שבת הוא דתי אני מסורתית החלטתי לשמור שבת בשביל לקרב את קשר יותר העלתי אותו להכיר את משפחתי אחרי חודשיים הוריי התאהבו בו.. כמוני הוא מקסים אכפתי דואג מתחשב הכל אין מילים לי יצא מכל 9 חודשיים לפגוש את ההורים פעם אחת רק!!היום אחרי 9 חודשיים
אנכנו כבר לא חברים אנכנו קרוב לחודשיים בהפסקה הוא החליט שרוצה לחשוב משום שאין לו כוונה להתמסד עכשיו ואין לו עבודה.. אבל הוא אוהב אותי זה משאומר אני כל-כך אוהבת ורוצה אותו עשיתי כל-כך בשביל הקשר הזה אני עוזרת במציאת עבודה בשבילו ידענו ריבים בקשר כמו כל זוג אחר אבל ידענו להשלים גם אחיותי מה לעשות אני מבולבלת? אנכנו ממשיכים להפגש ולדבר גם למרות הפסקה שלנו??? אשמח לעזרתכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמן עושה את שלו
עדי בדיחי07/11/2010שלום חסויה,
את באמת "נשמעת" מבולבלת גם בהודעתך ונראה שאת בסערת רגשות. הקשר רץ מאוד מהר, מהודעתך עולה כי ההתאהבות היתה מאוד רצינית ואפילו הסכמת לשמור שבת כדי לקדם את הקשר הזה.
ההפסקה שיזומה על ידיו לדעתי לא קשורה רק לעינין ההתמסדות והעבודה שאין לו כרגע. במילים אחרות- הסיבות האלה לא מצדיקות הפסקת קשר. להפך- דווקא הביחד יכול לא פעם לעזור. ולכן הייתי מבררת איתו מה בדיוק הסיבות שגרמו לו ליזום את ההפסקה הזאת, מה גם שלא ברור האם אתם באמת בהפסקה נוכח השיחות שלכם שעדיין מתקיימות.
מאוד יכול להיות שהוא לא מרגיש בשל לכל הריצות האלה והוא זקוק לספייס ולמחשבה- אני ממליצה לאפשר לו את הזמן הזה ולא ליזום קשר בפסק זמן שהגדרתם כדי לאפשר לו לחשוב בבהירות יותר מה רוצה ולאן פניו מועדות.
זכרי שלא היית רוצה להיות בקשר עם מישהו שלא סגור על היחסים ביניכם ולא רוצה לקחת אותם למקום רציני כפי שאת היית רוצה. לכן מאוד חשוב שתתני לו להחליט מה הוא רוצה ומה שצריך לקרות- יקרה.
בינתיים- נסי כמה שיותר לצאת, להעסיק את עצמך ולברר גם עם עצמך האם היו דברים בקשר הזה שיכלו לגרום להפסקה הזאת, ואולי דרכם ללמוד כמה תובנות חדשות ולנסות להמשיך. את צריכה לתת לו את הזמן שהוא מבקש, גם עבורך- לדעת איפה את עומדת, כי משם נוצר הבלבול הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)