דילמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה
    אמלה
    08/11/2010

בוקר טוב,
    חלפו כבר 4 שנים מאז הפרידה והגירושין הכואבים שבהם חוויתי בגידה. במשך כל התקופה הזאת יצאתי, הכרתי, פגשתי אבל אף אחד לא גרם להרגיש שום דבר. ב 4 חודשים האחרונים הכרתי בחור נחמד מאד (גרוש+3) ואנחנו נמצאים בזוגיות מאד נעימה וזאת פעם ראשונה מאז הגירושין שיש לי רגש די חזק אבל הרי שום דבר לא יכול להיות מושלם... מתחילת הקשר אנחנו מדברים על הכוונות והציפיות מהקשר וכפי שהוא הזכיר לא פעם אחת שהוא לא מעוניין בילדים נוספים. הוא מחפש חברה לחיים משותפים הוא לא יכול לדעת מתי ואיך זה יקרה אבל כפי שהדברים נראים הוא רוצה כרגע להנות מהחיים לחיות בנפרד אבל בזוגיות/חברות מלאה. אני גם רוצה חבר טוב וזוגיות נפלאה אבל לא פחות מזה אני רוצה את המשפחה שלא הייתה לי. יש לי תאומות בנות 6 ורציתי ילד נוסף כי רציתי מאד לחוות הריון נוסף בחיי, כי משפחה גדולה זה כייף וכי ילד מתוך אהבה מחבר את הזוגיות הטובה.הדילמות: מצד אחד אני לא רוצה לוותר על מה שחשוב לי - מצד שני זאת פעם ראשונה שנעים לי. מצד אחד אני לא רוצה לוותר על ילד נוסף - ומצד שני הקשר יכול להסתיים בשלב מסויים מסיבות אחרות ואז ארגיש החמצה.(אוטוטו בת 40) . הוא ביקש שאקבל החלטה עם עצמי לגבי העניין כדי שלא ניפגע בהמשך, קשה לי להחליט. אשמח לקבל תגובה שתעזור לי בהחלטה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    08/11/2010

אמלה יקרה,

הדילמה, שאת ניצבת בפניה, אינה פשוטה.
    לאחר תקופה ארוכה, פגשת מישהו, שמעבר לרגש שפתחת כלפיו, ולזוגיות הנעימה שיש לכם, את יכולה לתת בו אמון. עושה רושם, שבן זוגך, מתנהל בכנות, שתוף, פתיחות, גילוי-לב וכבוד. הוא לא משלה אותך, אלה "שם את הקלפים על השולחן", ומצהיר על כוונותיו לגבי הקשר שלכם.
    גם אם כוונותיכם הזוגיות אינן עולות בקנה אחד, הקשר שלכם טומן בחובו יסודות בריאים וחשובים לקיומה של כל זוגיות טובה.
    יחד עם זאת, צפיותייך מקשר זוגי כוללות משפחה וילד נוסף, ילד משותף, "ילד מתוך אהבה", כפי שציינת.
    הרצון למשפחה גדולה, חמה, אוהבת ויציבה, אינו משהו שתוכלי ל"טאטא מתחת לשטיח". הרצון הזה יקנן בך, עד אשר תממשי אותו. זוגיות שלא תוכל להכיל משפחה גדולה, בדיוק כמו שאת רוצה, תגרום לך תסכול, ובהמשך הדרך, אולי, אף, לסיומה של הזוגיות.
    כמאמנת, אני מאמינה, כי את ההחלטות הנכונות עבורנו, יש להחליט נכון, כלומר מתוך התבוננות והקשבה פנימית לתחושות, לרצונות ולצרכים האמיתיים שלנו.
    אני מציעה לך, שלא תוותרי על חלומך למשפחה גדולה וילד נוסף. מדברייך, אני מבינה שאלה הם צרכים אמיתיים שלך.

מאחלת לך הצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו