קושי בהתנעה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בהתנעה
    רנאור
    09/11/2010

אני בן 20 וכל פעם שאני עובר את השלב שלהתחיל עם הבחורה ומתחילים הפרפרים מתחילים לי גם בחילות והקאות שמעמידים אותי במצב לא נעים מול הבחורה התופעה הזאת קוראת לי כל הזמן מחדש ואני לא יודע עם להשתמש בתרופות שישנו את המצב ועם כן אז איזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בהתנעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לברר מהו שורש הבעיה ולטפל

עדי בדיחי
    09/11/2010

הי רנאור,

בעבר היה כאן מישהו, אולי זה אתה, עם הבעיה הזאת. לגבי תרופות- הפורום לא רשאי להמליץ על תרופות, לשם כך יש בטח מקומות אחרים שאפשר להתייעץ. הכי נכון להתייעץ מול רופא משפחה.

לגבי מה שכתבת- אם זיהית שמדובר רק במצבי התרגשות - יתכן שגם זיהית את המקור ואולי דווקא שם אפשר לטפל. אולי כדאי לברר מה בדיוק יש בסיטואציה, מה מפחיד, מה מרגש- ודרךך שם אולי גם להבין איך מפחיתים את החרדה הזאת. הקאות, בחילות, רעד, דפיקות לב מהירות- בהחלט יכולים להיות סימפטומים של חרדה. אבל- רק לאחר ששללנו מקור גופני. וחשוב מאוד לבדוק האם יש כזה, כי אם כן- אתה בטח תשמח מאוד לטפל בזה.

אם הבחורה חשובה לך- אולי כדאי ליידע אותה שיש משהו כזה שאתה סובל ממנו לאחרונה (בלי לקשר זאת אליה כמובן...) וזה בטיפול. אולי כך תרגיש פנוי יותר להתעסק בקשר ולא במבוכה מולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע כמו "חרדה חברתית"

שאלה
    14/11/2010

בס"ד

מכירה מקרוב את התופעה ורבים מאוד (!) וטובים מאוד (!) סובלים ממנה.
    לא להתבייש- ללכת לפסיכיאטר (אפשר רופא משפחה אבל לדעתי, עדיף ללכת למומחים),
    ולקבל טיפול שעשוי להשפיע ולהקל מאוד!

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו