הנעלמים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הנעלמים
    ליאת
    10/11/2010

בגדול עברתי מערכות יחסים בחיי, אני בת 24 בדרך לתואר השני וחושבת שאני באמת בחורה שהרבה בחורים היו שמחים לצאת איתה. מאז מערכת היחסים הארוכה האחרונה שלי שמתי לב שמשהו השתנה... פעם הייתי מאוד בררנית לגבי גברים ופסלתי על דברים לא חשובים, היום אני הרבה יותר מקבלת ומבינה ואפילו מתלהבת מהבחורים איתם יצאתי לדייטים. הבעיה היא שלושת הבחורים שיצאתי איתם לאחרונה פשוט נעלמו פתאום.... היו פגישות מעולות, בחלקן אפילו שיתוף, כנות ודיבורים על העתיד מצידם. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא אצלם, הרי זה נראה לא הגיוני שיש זרימה וכיף לנו ביחד ופתאום הם נעלמים. האחרון שיצאתי איתו כבר גורם לי לחשוב שאולי אני הבעיה אך אני משחזרת שוב ושוב מה היה בכל הפגישות ולא מצליחה להבין איך פתאום הם מפסיקים להתקשר.

תודה על ההקשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנעלמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנעלמים - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    10/11/2010

ליאת יקרה,

אני מאמינה שבשביל להשיג בחיים, בכל תחום, את מה שבאמת רוצים, צריך ראשית, לחשוב ולתכנן, ולאחר מכן לקחת יוזמה ולפעול. מעטים הם המקרים בהם הדברים קורים מעצמם, או כי היה מזל.
    זוגיות/משפחה, על פי הגישה האימונית, היא התחום הראשון בחשיבותו.
    זוגיות טובה הינה שותפות אשר אנו יוצרים לעצמנו, ומושתתת על ערכי שיוויון והדדיות.
    כתבת "לא מצליחה להבין איך פתאום הם מפסיקים להתקשר". האם מישהו מהם מצא חן בעינייך? במידה וכן, האם לקחת יוזמה והתקשרת אליו?
    גם את יכולה להתקשר, בדיוק כמוהו.

כתבת גם " האחרון שיצאתי איתו כבר גורם לי לחשוב שאולי אני הבעיה", וציינת גם, כי התחלת להתפשר על בני-זוג.
    כדי לבחור נכון את בני-הזוג הנכונים לנו, אנו צריכים לבחור מתוך התבוננות והקשבה פנימית, וממקום של תחושת שלמות עצמית, בטחון, הערכה ואמונה עצמית. כלומר, להתמקד בתחושות וברצונות האמיתיים שלנו, ולדעת בוודאות, שזה באמת מה שאנחנו רוצים, וזה הכי מתאים לנו.
    אני מניחה, שכאשר דחית בעבר בחורים, הייתה לכך סיבה. הם פשוט לא התאימו לך.
    אל תאפשרי לדברים שאחרים אומרים לנו/עלינו או לביקורת עצמית לעצור אותך.
    עשי מה שאת חושבת שנכון עבורך, כדי להשיג את מה שנכון עבורך.

מאחלת לך הצלחה ואהבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעיתים סיטואציות משתנות

חסוי
    11/11/2010

שלום לך,
    ציינת שבן זוגך התחיל ללמוד - אולי באמת הלימודים מלחיצים אותו ואין לו זמן באמצע השבוע. מה שאני לא מבינה זה למה שיחות הטל' פחתו.
    אני חושבת שהגיע הזמן להזמין אותו לדייט בסוף השבוע (כדי שיתאים לו הזמן) ובצורה שקולה ורגועה לשים את הדברים על השולחן.
    אולי בשל הסיטואציה שהשתנתה- הפך לסטודנט הוא מגלה עולמות חדשים קמפוס חדש ואולי הקשר כבר לא כל כך מתאים.
    צריך לדבר ולקבל החלטות .
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה יקרה - תודה על התייחסותך

מוניקה הרשקוביץ
    11/11/2010

חסויה יקרה,

את בהחלט מאירה בפנס על אחד מערכי הזוגיות היסודיים, שיח פתוח וכן, שתוף ואמירות ברורות.
    תודה על השתתפותך בדיון.

שימי לב כי ענית על פנייה בנושא אחר.
    אשמח באם תוכלי להעביר את התייחסותך לפנייה תחת השם "דילמה", אשר נשלחה על ידי מי שכינתה עצמה "פגועה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו