דילמה הפקידה להשיבה או להעזיבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה הפקידה להשיבה או להעזיבה
    אילנית
    12/11/2010

המשך דילמה -לאור מצוקה בעניין הפקידה ,יזמתי התקשרות טלפונית ישירה עימה להביע בפניה את התחושה הקשה של כולנו ויחד עם זאת,הבהרתי לה שנוכחותה יוצרת מתיחות ואווירה עכורה ואכן,היא הבינה במה מדובר ..בתור בחורה עם ראש על הכתפיים ,אני מצפה מימנה להתרחק ולנתק כל קשר ולצאת מהלכלוך בכבוד לטובת העניין אולם,היא מצידה מדלגת לכל קריאה מצד בעלי ולא מרפה.כן,השמועות הרעות רצות וידועות , מדוע היא מתעקשת לכאורה להישאר,חבל גם עליה-בחורה מוכשרת תצליח להשתלב בעבודה אחרת ושתצא לחיים בריאים יותר (היא מצידה ,רוצה לתת,לתקן את העולם,ואף,הציעה להעניק לנו כזוג שובר לספא...)העניין , בסימן שאלה גדול,האם לתקן את המעוות ולהשיבה לעבודה או שמירת מרחק טוטאלית ?! חוץ מזה ,שהמליצה להעיף בבעיטה איש ייצור וותיק שמתסיס לדעתה ,אין ראיות לכלום.מדוע עליה לקחת על עצמה הרס חיי משפחה ,עליה להבין שיש מידה כנגד מידה בחיים.,יש לציין,כי בעלי/אהוב ליבי מאוד יקר לי,יש לנו זוגיות מופלאה וילדים מתוקים,התיזמון של מות חמי והתשישות שלאחר לידה והריון קשה ,הוציאו אותי מהמסגרת. אני ובעלי היקר אנשי משפחה אוהבים -הבית שלנו בית חם ואוהב. .אוהבים את הבריות ולא מתאים שיהיו בעיות, מדובר פה גם בעסק וגם בחיי משפחה יקרים-מה נכון לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשים הגבלות - מזיק בטוח הרחוק!

דורית כהן
    14/11/2010

אילנית היקרה, את נשמעת נסערת מאוד. אני עכשו גם מבינה שעברו עלייך חודשים קשים שטלטלו את המשפחה.

אבל עלייך להביא בחשבון משהו חשוב: ככל שתעשי מאמץ להגביל את בעלך ולשים עליו כבלים והנחיות ודרישות - כך תתעורר בו כמיהה חזקה יותר לחופש ולבריחה ולהתרחקות ממך. זה עובד הפוך על הפוך! אם תתייחסי לנושא בקלילות, בסקרנות, בהומור...תיעזרי ברעיונות שעדי כתבה לך קודם כמו לדמיין ביחד הבאת עוזר בית חתיך - אבל עם הומור, לא בכבדות, לא באיומים - אולי זו הדרך.

אם תנסי להחזיק אותו קצר ולהתערב בהחלטות העיסקיות שלו - הוא ישתף אותך פחות ופחות, יתחיל להסתיר ממך דברים ואז החשדנות שלך תתגבר עוד יותר, וחוזר חלילה.
    אני מסכימה עם עדי שמה שקורה הוא איתות לך ולבעלך שאולי חיי הנישואים שלכם כרגע אינם בדיוק "זוגיות מופלאה", וזה היה נכון אולי לתקופות קודמות, ואילו עכשו צריך להיערך אחרת ולחפש דרכים חדשות לבנות את הזוגיות כך שתצליח להתמודד עם מה שחסר כרגע.

אד מה שנכון לעשות הוא לבדוק מה חסר בזוגיות - לך ולבעלך - שגורם לו לדבוק במזכירה הצעירה, ועל כך לשים את הדגש בפתרונות, ואם לא ילך בעצמכם ותרגישי ששיחות הבירור הללו נגררות למקום תקוע וכועס מדי - יהיה עליכם להיעזר בייעוץ מקצועי.
    מאחלת לך המון הצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו