מעורערת..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעורערת..
    אלמונית
    15/11/2010

רוצה להתייעץ איתכם ומאד אשמח לתגובות.
    הכרתי לפני 4 חודש בחור מקסים והקשר ביננו מאד התהדק וגם למשפחה שלו מאד התחברתי והם אלי. העניין הוא כשהכרנו הוא אמר לי לי שעוד 4 חודש הוא מתכנן לטוס לחודש לתאילנד, מה שתכנן המון זמן. לא הראתי שזה מפריע לי כדי שכן יצא מזה קשר. במשך 4 החודשים האלה היינו רוב הזמן ביחד וזה הגיע למצב שהוא כמעט לא ניפגש עם ידידות שלו וחברים כדי להיות איתי (לא שדרשתי ממנו אני נתתי לו תחופש וזאת הייתה בחירה שלו להיות איתי רוב הזמן). הוא באופי שלו בחור די פתוח, הוא כן בעד לשמור קשר עם ידידות ומדבר איתם לצרכים מסויימים חוץ מלהיפגש,לרוב בפייסבוק וכאלה.אני פחות אבל לא מפריע לי כל עוד הוא משתף אותי בהכל כי הוא טיפוס ישיר ומאמין שאין דבר כזה לשקר או להסתיר דברים מאחורי הגב.ואם מפריע לי משהו הוא כן מכבד לרוב (כשיש סיבה מוצדקת)
    העיניין שזיעזע אותי שלקראת הטיול הוא וחבר שנוסע איתו הלכו לקנות קונדומים ועוד רצה שאני יבוא איתם לקנות. כששאלתי אותו מה הקטע,הוא אמר שמראש הוא לא מתכנן שזה יקרה אבל אם יצא אז לפחות שזה יהיה בטוח. כשעזרתי לו לארוז את התיק גיליתי שהוא קנה 3 חבילות!! התווכחנו על זה והוא ממש לא הצדיק אותי ושאני ידעתי מראש ולא אמרתי לו כלום על זה עד עכשיו ושזה בעיה שלי. תאמת,ממנו לא ציפיתי שהוא יעשה לי כזה דבר
    אני מתוסכלת. או שאני אשמה כי מראש ידעתי שהוא יטוס לשם ואני צריכה לשאת בטעות שלי ולשתוק כי ממילא הוא חוזר לארץ בסוף בתקווה שאלי.. או שאני באמת יכולה לבקש שלא ישכב עם אף אחת ויהיה נאמן לי חודש למרות הפיתויים כי יהיה לי מאד קשה להמשיך את הקשר איתו ולהסתכל עליו במידה וזה יקרה (כי הוא יספר לי בטוח,הוא אמר לי שעדיף שאני ידע ככה מאשר מאחורי הגב).
    בבקשה תייעצו לי מה לעשות? לא רוצה לעשות טעות שגם תהרוס לו את הטיול וגם את הקשר שלנו בגלל רגש שאולי לא מוצדק אבל מצד שני לא רוצה שהוא יהנה בטיול וישכב עם בחורה אחרת ואני זאת שתסבול עכשיו וגם אחרי.
    אשמח לתשובה תודה רבה וסליחה על המגילה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעורערת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעורערת.. - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    15/11/2010

אלמונית יקרה,

נראה כי נרקמה ביניכם מערכת יחסים יפה המבוססת על אמון, שיתוף, פתיחות וכנות.
    לך ברור כי מערכת יחסים כזו צריכה להתבסס גם על מחויבות ונאמנות, אך נראה כי בן זוגך חושב אחרת, ולך לא נוח עם זה.
    זהו אחד הדברים עליו אין פשרות. או ששינכם מוכנים למערכת יחסים פתוחה או שלא.

הבהירי לו, באופן שאינו משתמע לשתי פנים, את עמדתך בעניין הנאמנות.
    בהנחה שהזוגיות הזו חשובה לו, (וכפי שנראה עד עתה, מצאת חן בעיניו והוא מעוניין בחברתך) אני מניחה שהוא ידע לעשות את הדבר הנכון עבור שניכם.

פרגני לו, אחלי לו הנאה גדולה בטיול, שלו ציפה הרבה זמן. הראי לו שאת סומכת עליו.
    אני מאמינה שהוא יזקוף לטובתך את הפרגון וידע שיש לו מישהי לחזור אליה, בשובו לארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחתוך ומיד.

שאלה
    16/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציעה גישה אחרת

דורית כהן
    16/11/2010

מעורערת יקרה, ברצוני לתת לך זווית קצת אחרת.
    בשביל הרבה מאוד גברים, נסיעת "בנים" במיוחד לתאילנד היא בין היתר לצורך חוויות מיניות ולהגשמת פנטזיות.
    אני חוששת ממצב בו הוא ישמע ממך את האיסור להתנסויות מיניות שם, וכאשר הוא יהיה שם - יהיו בפניו פיתויים רבים ואז יהיו לו 3 אפשרויות - להימנע, לכייף ולשקר לך, או לכייף ולספר לך.
    החשש שלי הוא שהוא לא ירשה לעצמו להיות פתוח איתך, כי יחשוש מתגובתך. עד עכשו הוא היה מאוד פתוח איתך ואפילו הזמין אותך איתו לקניית הקונדומים. זו היתה הדרך שלו להגיד לך - אני מביא את האפשרות הזאת בחשבון ונערך לכך, ולא רוצה לעשות זאת בהסתר ממך.
    מכיון שזו היתה תכנית שהוא רצה בה עוד הרבה לפני שפגש אותך - אני דווקא מציעה לך להגיד לו איך את מרגישה בקשר לכך, אבל יחד עם זה לשחרר אותו לחוויות שיתחשק לו, אם יתחשק לו. שחררי לו חבל. בעיני זה יותר גרוע אם הוא יתרגל להסתיר מפניך דברים בגלל חשש מתגובתך.
    עכשו נדמה לך שלא תוכלי לשאת מצב בו הוא יהיה מינית עם מישהי אחרת, אפילו בנסיבות הכל כך לא מחייבות וכל כך "שוק בשר" שקיימות בתאילנד. אבל אני חייבת לומר לך כאן שיש גם גישות אחרות לנושא זה, ויש נשים שאומרות לבן זוגן - לך תעשה חיים שם רחוק ותאסוף חוויות ואפרגן לך את הריגוש הזה. יש סיכוי גדול שאם תפרגני לו את החופשיות הזאת, הוא ישקול כמה פעמים לפני שיבצע זאת, דווקא מתוך הערכה לפרגון שלך כלפיו.
    יחד עם זאת, אם זה ממש נוגד את ערכייך ואת תחושת הבטן שלך, אז אולי אינכם מתאימים. אבל נדמה לי שאם את שואלת אותנו כאן את השאלה הזאת - בכל זאת יש לך התלבטות וביקשת לשמוע דעות שונות. אגב, כל הנושא של גבולות שעולה מן השאלה שלך הוא נושא שחשוב לפתוח אותו עם בן הזוג לשיחה והבהרות, והביאי בחשבון שעמדות יכולות להשתנות וזה בסדר גמור כאשר זזים מעמדות. זה מעיד על גמישות מחשבתית ובעיני גם על בגרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדהימה גישתה החכמה והפתוחה של דורית

אלה
    23/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם מתוך סקרנות..

חושבת
    23/11/2010

אלה, את היית מסכימה שבן זוגך ייסע עם חפיסת קונדומים ואת תישארי בארץ, נאמנה וממתינה? :) . אני באמת לא שופטת חס וחלילה, אבל אני מאוד מסוקרנת לדעת. האם רק בגלל שבן זוגך פתוח איתך (וזה ראוי להערכה כמובן), את תוכלי לוותר על עקרון שמאוד חשוב לך בזוגיות, באופן זמני, לבלוע את הכאב שזה גורם לך, לחייך אליו ולהמשיך?.
    ואני אומרת זאת, משום שהבחורה שהתייעצה כאן, כתבה במפורש שזה מפריע לה(במיוחד לאחר שגילה לה כי הוא כבר "בילה" עם שתי בחורות).
    אשמח לתשובה ממך אלה.., לא יזיק לי להחכים:)

תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו