מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות במשברחסוי16/11/2010
אני לא יודעת מהיכן להתחיל אבל בקצרה אני ובעלי 4 שנים ביחד מתוכם 3 שנים נשואים
בעלי כל 3 שנים האחרונות תמיד טפטפף לי שאני קרה ויבשה אליו והוא לא מרוצה מהיחס שלי כלפיו האמת שלא עשיתי משהו רציני בעניין היום לאחר שילדתי את בננו לפני כמה חודשים המצב הדרדר אני בכלל לא מתייחסת אליו ושלא לדבר על יחסי מין תקופה ארוכה אני מאד אוהבת אותו אך לא יודעת למה התנהגתי כך בקיצור הוא החליט שהוא שם לזה סוף ולא מעוניין לדבר איתי חש פגוע מאד רוצה נתק מוחלט בינינו בטענה כי הוא כבר לא מאמין לי לשינוי ההתנהגות שלי כי תמיד שיש משהו שהוא עושה זה לא בסדר ואז אני צועקת עליו ואז הוא נפגע מאד הוא בעל נהדר ומקסים והכי טוב שיש מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר את הקשר למה שהיה הוא טוען שיקח המון זמן לתקן ואם בכלל יש לו צלקות נפשיות אנא עזרו לי אני לא מוכנה לאבד אותו הוא הבן אדם הכי טוב שהכרתי בחיי
למי לפנות מה לעושת מהיכן להתחיל איני יודעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעשות שינוי ולהאמין בשינוי הזה
עדי בדיחי16/11/2010שלום חסויה,
"האמת שלא עשיתי משהו רציני בעינין", "אני בכלל לא מתייחסת אליו, שלא נדבר על יחסי מין... אני צועקת עליו", ולעומת זאת:
"אני אוהבת אותו, הוא מקסים והבן אדם הכי טוב שהכרתי".
אני רוצה לשאול- מה באמצע? הרי כשאדם אוהב, מעריך, לא לוקח כמובן מאליו את בן הזוג, מתייחס בכובד ראש לתלונותיו- הרי לא יצעק, ולא יהיה קר אליו. ואני לא באה להטיף, אלא לברר איתך מה יש באמצע, כי בכ ל זאת, על אף שכרגע אינך מזהה את המקור להתנהגות- בכל זאת יש סיבה.
ההמלצה הכי טובה לדעתי, זה פשוט להשתנות ולהראות יחס של כבוד, בהכרח לתת דגש על התייחסות רצינית לתלונותיו- שאת קרה, שלא מרוצה מהיחס. הוא מאותת לך על זה הרבה זמן ואפילו שלפעמים נראה מאוחר- את חייבת לשנות את התגובות שלך אליו אם את רוצה את הנישואין האלה. אז פשוט לעשות תפנית ולשנות את היחס, לא כדי לקבל "כל הכבוד" ממנו, אלא כדי להוכיח ולהתמיד בשינוי. עם הזמן את תראי שהוא מעריך ואולי משהו בו יירגע וישתנה גם כלפייך לטובה.
כרגע את במצב עדין- בעלך מרים ידיים, את תופסת את עצמך ומחליטה להשתנות, וכל עוד לא תבצעי את השינוי הזה "בעודו חם", יתכן והוא יחמוק מבין אצבעותייך ובאמת יהיה מאוחר מדי. להתרשמותי הוא יתן לזה עוד צ'אנס רק אם תוכיחי שאת רצינית באמת ולא על מנת לקבל את ההערכה שלו, אלא להאמין בשינוי ולבצע חיזור אמיתי: להתייחס לתלונות, לבשל לו, להיות איתו, לפרגן, להקשיב.. אם תוכלי לשנות את הכיוון יש סיכוי טוב שיבחין שהשתנת ויתן לזה צ'אנס- הכל תלוי בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)