מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהשאלה16/11/2010
במסגרת עבודתי אני נאלצת לנסוע פעם בשבועיים לתל אביב להדרכה. לפני שבוע היו שני הדרכות באותו יום והאחראית שלי המליצה לי לבוא להדרכה הראשונה בטענה שההדרכה הראשונה תהיה יותר מעניינת מההדרכה השניה . מכל מקום בסופו של יום התברר ששני ההדרכות היו זהות והאחראית באה להדרכה השניה ולא הראשונה כמו שהיא המליצה לי . נורא ניפגעתי מכך ואני יוצאת מתוך נקודת הנחה שהיא אמרה לי לבוא להדרכה הראשונה כדי לא לראות אותי גם ככה היחסים ביננו לא משהו . מכל מקום כתבתי לה אימייל ורשמתי לה שם מאיפה האומץ שהיה לה לשקר לי במצח נחושה ולמה היא מסרה לי מידע שגוי ? בכל אופן נורא ניפגעתי היא הגיעה למצב של לשקר לי כדי לא לראות אותי מה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת, בלעדיה זה בלתי אפשרי
עדי בדיחי16/11/2010שלום,
ראשית אני לא יודעת עד כמה השאלה רלוונטית לפורום הזה. אבל אני אנסה- חסר מידע לגבי היחסים עם האחראית- האם היא מעסיקה שלך, מה פשר ההדרכות ומה הרקע ליחסים ביניכן.
לגבי השקר שתארת- אני לא בטוחה שאכן מדובר בשקר, זה רק את יכולה לדעת ולהרגיש, ואני לא בטוחה שאימייל היא הדרך הנכונה לפתור את הסוגיה הזאת ביניכן. חשוב לקבוע פגישה מוסכמת על שתיכן בה תעלי את טענותייך, כמובן שאם את כפופה לה מן הראוי לנקוט בגישה מכובדת ולהסביר לה מה בדיוק את מרגישה. אם לא תפתרי את זה כך, התסכול ילך ויגבר ותאלצי למצוא את עצמך תוהה האם זה שווה את זה. כמובן היא תתהה במקביל.
תקשורת בארבע עיניים עושה עבודה טובה בד"כ, חשוב שתנצלי את המשאב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
אפרת17/11/2010כן שמתי לב שאני לא נמצאת בפורום הנכון בכל אופן רציתי לשאול אם זה שכתבתי לה למה היא מסרה לי מידע מסולף ומאיזה מקום נובע האומצ לשקר במצח נחושה האם הדברים הנ"ל שנכתבו זה בסדר או שהייתי צריכה לכתוב בצורה אחרת?בכל אופן תודה על התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי עוד לא מאוחר לתקן
עדי בדיחי17/11/2010אם מדובר במנהלת שלך שמעסיקה אותך, התגובה שלך, לטעמי, היתה צריכה להיות מכבדת יותר. להאשים אדם בשקר גורם לו מיידית להתנגד, להתגונן. בד"כ זאת לא הדרך לפיתרון. באימייל זה בד"כ מסבך יותר כיון שאין תקשורת גלויה בארבע עיניים, אלא יש את העטיפה של האימייל.
אם את מרגישה שיש התנהגות בעייתית של המנהלת, חשוב להביא את זה בשיחה שמתוכננת מראש, שנמצאת בלו"ז שלה, שם להיות רגועה ולבוא מתוך מטרה לפתור ולא חלילה להלהיט את האוירה. אחרת סביר להניח שלא תרצי להמשיך בעבודה או שהיא דווקא תחליט שלא מתאימה לה ההתייחסות הזאת וההאשמות האלה, גם אם יש בהן מן האמת.
מקוה שעזרתי ועוד לא מאוחר להתקשר, להתנצל על האופן בו כתבת ולקבוע שיחה רגועה יחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)