שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    17/11/2010

שלום
    חברה שלי יותר גדולה ממני בכמה שנים. לא הפרש רציני.
    לי לא היה ניסיון רב בקשרים אלא רק קשרים קצרים. לה היה קשר אחד מהותי של שלוש שנים שגרם לה ליהיות אטומה רגשית גם כמה שנים לאחר מכן.וכיום כבר התגברה. (עברו כמה שנים מאז הקשר ההוא)
    בתחילת הקשר הייתה בקביעות מספרת על דברים עם האקס המיתולוגי שלה... למרות שעברו כמה שנים טובות מאז נפרדו. לפי דעתי במטרה להפגין שרירים או מתוך הרגל.
    כיום היא כבר לא מדברת עליו משום שרבנו על זה המון פעמים ואמרתי לה שאני לא מוכן לקבל את העיניין הזה ולא צריך להביא משקעים של קשרים אחרים לקשר שלנו.
    הבעיה היום שאני מרגיש נחיתות מהבחינה שלי הכל תמים וראשוני ואני אוכל סרטים שלה זה כבר היה עם האקס ההוא. הבעיה נובעת מהפרש הגילאים.
    יש קנאה מבחינתי למצב והרגשה של חוסר התאמה בעיניין הספציפי הזה.
    הקשר שלנו בכלליות מדהים חוץ מהעיניין הזה שחוזר ומפריע כל פעם שיוצא לה בטעות לפלוט איזה מקרה שהיה לה איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    17/11/2010

חסוי יקר

אשמח באם תוכל לפרט קצת יותר, אולי להביא דוגמאות.
    אני לא מצליחה לרדת לסוף דעתך.
    מחד, ציינת, שבת זוגתך נעתרה לבקשתך, וכבר אינה מדברת על האקס שלה, ומאידך, כתבת שאתה "אוכל סרטים שלה זה כבר היה עם האקס ההוא".

מחכה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי
    17/11/2010

אכן היא הפסיקה
    אבל בתוך תוכי ההתבאסות היא שהיא עושה השוואה ביני לבין הקשר הקודם.
    כל מילה היום שנזרקת בקשר לעבר שלה ישר אני נרתע משום שלה יש את הניסיון הזה ולי אין אותו אז אני לא יודע מה משמעות הדברים.
    אני בא נקי בלי ניסיון עבר ואני בתחושה שהיא קצת יותר "משומשת" בלי חוויה בתולית איתי. הבעיה היא אצלי ולא אצלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    17/11/2010

ראשית, תודה על ההבהרות.

מדבריך עולה כי מערכת היחסים הקודמת של בת זוגתך לא הייתה מערכת יחסים טובה ובונה. הניסיון הרגשי – נפשי שלה שם היה בבחינת אסון, אם הוא הצליח להביא אותה עד אטימות רגשית.
    למזלה, הגעת אתה, "בתולי", כפי שקראת לזה.
    אני מניחה שהמושג הזה מכיל בחובו יכולת ורצון גדולים שלך להעניק, לתמוך ולתת. גם ציינת שיש ביניכם "קשר מדהים", וכמו בכל קשר זוגי, הוא מבוסס על שניים.
    היא אולי מנוסה יותר (למרות ,ששוב, הניסיון שלה לא טוב. היא לא "בתולית", היא נפגעה), אך, כמו שאני רואה את זה, אתה ה"תיקון" שלה, אתה הזוגיות המוצלחת שלה.
    אין לך סיבה להרגיש נחות, או פחות טוב, בגלל העדר ניסיון במערכות יחסים, כמו שקרה לבת זוגתך, לעיתים הניסיון גורע.
    העובדה שיצרתם קשר מדהים מדברת בעד עצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    17/11/2010

תודה רבה לך
    נתת לי הרגשה טובה.

אני יודע שזאת הבעיה אצלי שאני לפעמים חושב סתם מתוך הרתיעה שלאשה יש יותר ניסיון מלגבר.
    שטות עקרונית שצריך להוציא מהראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    17/11/2010

בדיוק!

אני שמחה שהצלחתי לגרום לך להרגיש טוב יותר.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו