מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרגישה נבגדת...אודליה19/11/2010
אנחנו זוג נשוי בני 26בערך נשואים כמעט שנה .
אנחנו מדברים הרבה בזמן יחסי המין ומאוד פתוחים, משתפים פנטזיות באמצע ואני מאוד נהנת מזה , לפני כיותר משנה העלתי בזמן היחסים שבא לי על בחורה והדבר מאוד הדליק את בעלי , והאמת אני מקללת את הרגע שבכלל הזכרתי את זה ,
מאותו יום בעלי החל בחיפושים מאוד אינטנסיבים אחר הבחורה שמוכנה להצטרף , בהתחלה לא סירבתי אך הדבר הפך למטרד מאוד גדול עבורי , לאחר חיפושים של חודשים ולא מצאנו את האחת שמוכנה , הפכתי להיות מבולבלת ופעם רציתי את זה ופעם לא רציתי בזה , הדבר בילבל גם את בעלי,
הדבר שגרם לי לא לרצות בזה זה שבעלי היה נכנס לשעות הקטנות של הלילה עם שיחה וירטואלית עם בחורות, היו מקרים גם היה מדבר עימן בפון ,
ואז התחלתי להרגיש רע יותר ויותר, והיינו רבים ומתווכחים המון עד השעות המוקדמות של הבוקר , ועוד חודש ככה עובר ועוד חודשיים ,והייתי מגלה שהוא מדבר עם בנות מהמחשב האמת שהכל היה קשור בלצרף ולא הוא לבד עם מישהי , ועקב הויכוחים החלו גם כמה שקרים קטנים והחל להסתיר ממני מעט וסיכמנו שלפני כל שיחה עם מישהי הוא מודיע לי קודם, אבל גם זה כשל!!!
עד לפני כשבוע וחצי הייתה לנו שיחה מאוד מאוד רצינית שאני ממש ממש לא מעוניינת בזה ואני עושה את זה כי אין לי ברירה , אני לא יכולה לברוח כבר, ושוב אמרתי אני לא רוצה אבל המשפט הזה נמחק מהשיחה ולמחרת שוב צאטים שיחות , אני מרגישה בימים האחרונים שהוא פחות נמשך אליי אבל הוא טוען שזה לא נכון , ואני לא מתכוונת להיכנס איתו לוויכוח הזה אני בטוחה שהוא פחות נמשך , אני מרגישה נבגדת ואין לי עם מי לדבר כי היו מליון שיחות מה לעשות איך אני אוכלת את הדייסה שבישלתי לעצמי ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המבחן הראשון לזוגיות שלכם
דורית כהן20/11/2010אודליה היקרה, צר לי על מה שאתם עוברים. יצא שדווקא מתוך החופש שלכם הביטוי העצמי המלא והשיתוף המלא בפנטזיות - משהו הדליק אותו והוביל אותו לחוויות וירטואליות ש"תפסו עצמאות" - הטריגר שלך הוליך אותו ליצירת קשרים וירטואליים ועכשו הוא נהנה מכך - מעצם הגלישה וההיכרויות והגירוי החדש, ומשהו שהיה יקר לכם - האינטימיות הבלעדית שלכם הולך לאיבוד בדרך, ומעיר כל מיני "שדים", כמו אצלו - להתחיל להסתיר מפניך, או אצלך - שגם זה בעיני גרוע באותה מידה - דרישתך שהוא ידווח לך לפני כל שיחה...
שתי התופעות הללו מדאיגות אותי. ככל שאת תדרשי ממנו יותר דרישות ותעשי מאמצים להגביל אותו - כך הוא יימשך לשם יותר - ל"עץ הדעת" האסור של גן עדן - וירגיש שהוא חייב את זה לעצמו וחייב להסתיר מפנייך כדי לא לחטוף ממך או כדי לא לפגוע בך.
האמון נפגע.
ולדעתי תחושתך שהוא פחות נמשך היא סבירה. אגיד לך למה: בסקס מאוד חשוב להרגיש חופשיים ולא מאויימים. אם הוא מתחיל לחוש אצלך הגבלות הקשורות לחיי הסקס שלכם (מבחינתי חוויות וירטואליות כמו אלו הינן חלק מחיי הסקס) - הוא יתקרב אליך ברגשות מעורבים. זה עדיין לא מודע אצלו והוא לא מכיר בכך, אבל סביר מאוד שכבר הוא מסוייג.
אז כפי שכבר אמרתי - הדרך היא לא ע"י הגבלות.
אני מציעה לשמור על העיקרון שמותר לדבר בחופשיות על הפנטזיות ועל הרצונות, ולגבי המעשים בפועל - חשוב ליצור שיחה פתוחה ולמצוא הסכמות שמקובלות על שניכם. לדעתי כל הסכמה שמישהו מכם לא עומד בה - מעידה שלא התקבלה בצורה חופשית, מתוך בחירה אלא מתוך אילוץ ופחד מסקנדלים ומסנקציות.
אם לא תצליחו בכך בעצמכם - אנא - קחו ייעוץ זוגי קצר מועד שיעזור לכם לעבור את המבחן הזה לזוגיות שלכם, כי זה המבחן הראשון, ואחריו יגיעו עוד הרבה,בנושאים שונים כמו מטלות הבית, גידול הילדים וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)