מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה אני עושה?ב19/11/2010
שלו,
כתבתי לא מעט פעמים בפורום אני בת30+ 2 נשואה.
החיים שלי סבירים אני לא ממש אוהבת את בעלי אני לא הכי מסתדרת איתו כל כך אני לא הכי אוהבת את האופי שלו אני יותר דומיננאטית ממינו בטיפול בילדים בטיפול בבית והוא יותר עצלן למרות שהוא עוזר , איכפת לי מהקשר אבל אני לא מאוהבת בו מעולם לא הייתי סה"כ זוגיות סבירה אבל לא הכי מסתדרים.
אני עובדת במקום עבודתי עם גבר נשוי ומבוגר מימני בשמונה שנים הילדים שלו גדולים והתאהבנו היינו בקשר ריגשי בשנתיים האחרונות קשר של מילים טלפונים הודעות נשיקות מגע ידיים התאהבנו מאוד ואני שמרתי שהקשר לא יתפתח לפגישות ולמין לא הייתי מסוגלת לעשות זאת תוך כדי הקשר שלי עם בעלי גם פחדתי להיפגע.
הקשר בנינו ידע עליות וירידות רבות מהסיבה הזו שאני אף פעם לא הייתי שלמה עם הקשר איתו וגם כי הקשר לא לקח שום כיוון הוא מבחינתו רצה תמיד להישאר ותמיד הצהיר כי הוא לא מחפש אצלי רק מין.
בפעם האחרונההקשר שוב עלה על שירטון ומאז הוא לא נותן לי להתקרב ליו אני פגועה מעימקי נישמתי כואבת מאוד וזה לא בשליטה.
וקשה לי ההתמודדות בגלל שאנחנו באותו מקום.
אני מרגישה גם שכניראה הוא לא היה אמיתי אחרת איך הוא הולך כך
זהו מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבחון מחדש את הבחירות שלך
דורית כהן20/11/2010ב יקרה, את אישה צעירה, וכרגע את כאובה ופגועה והקשר האוהב שהחזיק אותך רגשית - נגזל ממך בבת אחת ובאופן לא צפוי, וזה כואב ועצוב.
יחד עם זאת אני מציעה לך כאן לנצל את ההזדמנות שחל קרע כזה עם המאהב כדי לבחון את חייך שוב. מערכות יחסים כמו שתיארת עם המאהב מן העבודה שלך - כנראה יהיו לך בעתיד ככל שתמשיכי לחיות את הנישואין שלך הבינוניים, הסבירים כמו שקראת להם, והלא מספקים.
בידייך להחליט איך את מנווטת את החיים שלך. האם לעשות מעשה ולפרק את הזוגיות הקיימת משום שאינך שלמה איתה ומעולם לא היית מאוהבת בו ואינך מאמינה שמשהו ישתנה בכיוון הזה?
או לחפש דרך לנער ולטלטל את הזוגיות ולבחון בעזרת ייעוץ זוגי רציני מה ניתן לעשות.
לפעמים זה מדהים עד כמה ניתן לשנות דפוסים של התנהגות בעזרת ייעוץ. ועם שינוי ההתנהגות גם הרגשות יכולים להשתנות. לפחות תדעי שעשית את המקסימום. כל עוד תמשיכי להתאהב בחוץ - יהיה לך נוח לשמר את הזוגיות שלך על אש קטנה, להתלונן בפני עצמך עליה על מנת להצדיק את עצמך מול הבגידה/ בגידות שיהיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)