מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשוי פעם שניהע צ ו ב20/11/2010
לאשה שאני אוהב מאוד יש לי ילד מנשואים קומים שגר איתי.
אשתי הנוכחית ממש לא סובלת אותו ורוצה שיגור עם אמו.
אני מתלבט אם לעזוב אשה שאני אוהב מאוד למען בני ???
לא יודע מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא - ספר עוד קצת פרטים
דורית כהן21/11/2010עצוב יקר, צר לי על מה שאתה עובר. אם תוכל לספר קצת יותר פרטים - כמה זמן זה כבר כך, אולי זה מצב חדש לכולם ונדרשת התסגלות? אולי תוכל להביא דוגמאות שימחישו לנו מה קורה ונוכל להתייחס יותר בפירוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוותר על בן למענה ?!
אלה21/11/2010מתלבט יקר,
קשה לקרוא את המילים "אשתי הנוכחית ממש לא סובלת אותו" מאישה בוגרת בהקשר לילד, בפרט שהוא בשר מבשרך, בנך שלך - והלוא אתה איש היקר לה.
לפני ששוברים את הכלים - מוטב ללכת לייעוץ משפחתי. שם תקבלו כלים להתמודדות ושיתוף למען קשר טוב יותר ביניהם, יתכן שלא תצטרך 'לבחור בו או לבחור בה'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעצוב שלום.
דפנה22/11/2010קראתי את שכתבת והאמת- כואב הלב. לכן הרגשתי צורך להגיב. להזדהות...
אני מסכימה עם אורית שלא לוותר על הילד למענה משום שאישה יכולה להיות אהבה שחולפת (הן במחינתה והן מבחינתך), ואילו אהבה לילד- לעולם, אבל לעולם לא תיהיה דבר שחולף!!!!!! אני גם מסכימה איתה- שאשתך אמורה לאהוב את ילדך כי הוא חלק בלתי נפרד ממך. אני מניחה גם שאשתך יודעת עד כמה הילד חשוב לך ועד כמה אתה אוהב אותו, נכון?!
עם זאת אני מסכימה עם דורית שחסרים פה הרבה פרטים בשביל לתת לך תשובה ולסייע עד כמה שניתן.
נראה לי שכדאי שתעזר בדורית בכך שתפרט יותר את המצב והיחסים בין אשתך השניה לבינך. או חילופין, כפי שהציעה אורית - לגשת לטיפול משפחתי בניסיון לפתור את הבעיה.
מה שאתה מתאר אכן מעציב ומתסכל מאוד. ליבי איתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)