נשוי פעם שניה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשוי פעם שניה
    ע צ ו ב
    20/11/2010

לאשה שאני אוהב מאוד יש לי ילד מנשואים קומים שגר איתי.
    אשתי הנוכחית ממש לא סובלת אותו ורוצה שיגור עם אמו.
    אני מתלבט אם לעזוב אשה שאני אוהב מאוד למען בני ???
    לא יודע מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשוי פעם שניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא - ספר עוד קצת פרטים

דורית כהן
    21/11/2010

עצוב יקר, צר לי על מה שאתה עובר. אם תוכל לספר קצת יותר פרטים - כמה זמן זה כבר כך, אולי זה מצב חדש לכולם ונדרשת התסגלות? אולי תוכל להביא דוגמאות שימחישו לנו מה קורה ונוכל להתייחס יותר בפירוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוותר על בן למענה ?!

אלה
    21/11/2010

מתלבט יקר,
    קשה לקרוא את המילים "אשתי הנוכחית ממש לא סובלת אותו" מאישה בוגרת בהקשר לילד, בפרט שהוא בשר מבשרך, בנך שלך - והלוא אתה איש היקר לה.
    לפני ששוברים את הכלים - מוטב ללכת לייעוץ משפחתי. שם תקבלו כלים להתמודדות ושיתוף למען קשר טוב יותר ביניהם, יתכן שלא תצטרך 'לבחור בו או לבחור בה'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעצוב שלום.

דפנה
    22/11/2010

קראתי את שכתבת והאמת- כואב הלב. לכן הרגשתי צורך להגיב. להזדהות...
    אני מסכימה עם אורית שלא לוותר על הילד למענה משום שאישה יכולה להיות אהבה שחולפת (הן במחינתה והן מבחינתך), ואילו אהבה לילד- לעולם, אבל לעולם לא תיהיה דבר שחולף!!!!!! אני גם מסכימה איתה- שאשתך אמורה לאהוב את ילדך כי הוא חלק בלתי נפרד ממך. אני מניחה גם שאשתך יודעת עד כמה הילד חשוב לך ועד כמה אתה אוהב אותו, נכון?!
    עם זאת אני מסכימה עם דורית שחסרים פה הרבה פרטים בשביל לתת לך תשובה ולסייע עד כמה שניתן.
    נראה לי שכדאי שתעזר בדורית בכך שתפרט יותר את המצב והיחסים בין אשתך השניה לבינך. או חילופין, כפי שהציעה אורית - לגשת לטיפול משפחתי בניסיון לפתור את הבעיה.

מה שאתה מתאר אכן מעציב ומתסכל מאוד. ליבי איתך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו