כבר לא עושים סקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כבר לא עושים סקס
    לילי
    24/11/2010

שלום רב!
    אני ובן זוגי ביחד מזה שנתיים. בחצי שנה הראשונה, הרגשתי שלשנינו יש חשק מיני בריא ויחסי מין אף פעם לא היוו בעיה. אבל כבר שנה, בן זוגי כמעט ולא מעוניין לקיים יחסי מין.אני מרגישה שאני היחידה שיוזמת, והוא מתרץ את זה ב"אני עייף", "אין לי זמן" ולא מוכן להודות שיש בעיה. אני מרגישה תמיד לא מסופקת. לאחרונה גיליתי שבן זוגי מרבה להכבנס לאתרי אינטרנט פורנוגרפיים, על בסיס יומיומי.. וזה מתסכל אותי עוד יותר, שהוא מעדיף את האתרים האלו על פניי.
    :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר לא עושים סקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר לא עושים סקס - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    24/11/2010

לינוי יקרה,

צפייה בפורנוגרפיה גורמת עם הזמן לכך, שסף הגירוי עולה כל-כך, שכבר מאוד קשה להתחרות בו במציאות. ייתכן שכאן טמונה הבעיה.
    אך תשובותיו של בן זוגך לעניין חוסר היוזמה שלו, יכולות להעיד על דברים נוספים, ולכן אשמח לדעת האם בנוסף לחוסר העניין שהוא מגלה בקיום יחסי מין, או לחוסר היוזמה שלו, חלו שינויים נוספים בהתנהגותו?
    האם הזוגיות שלכם מתקיימת לשביעות רצונך, למעט יחסי המין?

אשמח לקבל את תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לילי
    25/11/2010

תודה על התשובה.
    מלבד הבעיה ביחסי המין, אין שום דבר אחר שמפריע, ואנחנו מאד קרובים.
    לגמרי העלת סף הגירוי, אני לא חושבת שהעלתו תהווה בעיה כיוון שסף הגירוי של בעלי די נמוך.
    אני כבר מיואשת :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    25/11/2010

לינוי יקרה,

שמחתי לקבל את תגובתך, תודה.

החשק המיני הינו תחושה שמקורה במוח, אשר יכולה להיות מגורה או חסומה בתקופות שונות במהלך החיים.
    ירידה בחשק המיני יכולה לנבוע ממספר גורמים, כאשר הצפייה בסרטי סקס יכולה להיות אחד מהם.
    צפייה בפורנוגרפיה עלולה, לעיתים, לפגוע, במידה מסוימת, בחשק המיני מול בת/בן הזוג, כיוון שהצופה מספק את הצורך המיני שלו על ידי צפייה בסקס.
    ציינת כי אתם "מאוד קרובים".
    האינטימיות הפיסית מתקיימת , בין השאר, הודות לקרבה נפשית זו.
    מניסיוני כמאמנת למדתי, כי פתיחות, שתוף ורצון כן ללכת האחד לקראת השני, ללא הטלת אשמה וכעסים, יכולים להוות התחלה טובה לגישור על פערים, ולהתוות את הדרך לפתרון הבעיה.
    האם לאור האינטימיות הנפשית שאתם חולקים, תרצו לנסות לצפות יחד בסרטי הסקס? אולי חוויה משותפת זו, תגביר את החשק המיני ותוכלו להמשיך משם?

סיבה נוספת אשר יכולה לפגוע בחשק המיני היא עומסים, לחצים, עיסוקים אינטנסיביים ועייפות.
    האם בעלך עמוס/לחוץ במשך היום בעבודתו, או כתוצאה מסיבות אחרות?
    במידה וכן, אני מציעה, שתיצרו אווירה רומנטית, נינוחה ורגועה. מעין פסק זמן ממרוץ החיים, ותאפשרו מקום לאינטימיות. ושוב, מאחר ואתם קרובים נפשית, אני מאמינה, שהדברים יזרמו גם פיסית.

שינויים או שיבושים הורמונאליים יכולים, גם הם, להשפיע על החשק המיני, גם אצל גברים. במקרים כאלה אפשר לאזן תרופתית.

מקווה שהצלחתי לעזור, ושהתשוקה שלכם זה לזה תחזור לחייכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתרי הפורנו הינם סימפטום ולא סיבה

דורית כהן
    25/11/2010

לינוי יקרה, ברצוני להוסיף זווית אחרת לשאלה שאת מעלה.
    היעלמות התשוקה בזוגיות מ ת מ ש כ ת הינה תופעה מאוד שכיחה, וככל שיש יותר אופציות לריגושים וגירויים מיניים בחוץ - מה שמאפיין את סגנון החיים המודרני - במקביל התשוקה המינית יורדת עוד יותר מבעבר.
    כבר כתבה אסתר פרל בסיפרה המצויין והנועז - "אינטליגנציה ארוטית", שהתשוקה המינית משגשגת בסביבה של חידוש, ריגוש, איסורים, מתח, תחושת הרפתקנות ומיסתורין, הבלתי ידוע. וככל שבני זוג מכירים טוב יותר זה את זה - כל המרכיבים הללו נעלמים. בטחון, שיגרה, נוחיות, ידיעה מראש - כל אלו תורמים מאוד לתחושה של אהבה ואינטימיות רגשית, אבל מחבלים בתשוקה המינית.
    על פי האלמנטים האלו, יתכן כי דווקא בגלל שאתם כה קרובים ומסתדרים מצויין - הפכתם ל"אחים" במקום לאוהבים, ויש לבדוק שמא הפמיליאריות (תחושות הקירבה וההיכרות) פוגמת בתשוקה.
    לפעמים נדרשת קצת התרחקות, קצת ריבים, קצת מתח, כדי לעורר את התשוקה מחדש. תחשבי על דימוי האקורדיון, שכדי להפקי את צליליו יש לקרב ולהרחיק כל הזמן את המפוח...
    כלומר, מאוד יתכן שאתרי הפורנו הינם רק סימפטום ולא סיבה! על פי ההסבר הזה יש מקום - למרבה הפלא - לייעוץ זוגי על מנת להעביר את הזוגיות שלכם ממצב של "אחים" למצב של אוהבים.
    אשמח לשמוע את תגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה דעתכן על הפטנט העתיק הזה ?

בני
    25/11/2010

הרחקה לשבועיים בזמן הווסת ולאחריה חגיגת תשוקה בכל פעם מחדש ?!
    גאון מי שהמציא את הרעיון הענק הזה !
    מה שמעניין אותי,,,איך עלה לו הרעיון הזה, איך ? !
    -
    למרות שזה נשמע פרימיטיבי,,, הייתי ממליץ ע"ז בחום,
    מנסים פעם אחת, רוצים עוד ועוד,
    ללא תופעות לוואי, ובחינם לגמריי,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו