מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חששות...חושש27/11/2010
שלום רב, אני משלים כעת חודשיים עם החברה המדהימה שלי(קשר ראשון שלי), אין לי דרך לתאר כמה שאני אוהב אותה והיא אותי, בזמן האחרון התחלנו לקיים סקס יבש(הערה חשובה- לא בבתים פרטיים אלא במקומות שקטים ומבודדים בחוץ), וגיליתי שאני גומר מהר יחסית(ברגע שמתחיל החיכוך).
העניין מתחיל לשגע אותי, אני מתחיל לחשוב שאני לא מספק אותה ומכיוון שהיא בחורה מאוד יפה שלא יחסרו לה מחזרים אני מתחיל לפחד לאבד אותה בגלל זה, אני יודע שהיא מאוד נאמנה ושאנחנו לא נסלח על בגידה אחד של השני, אך אני מתחיל לאבד את כל הבטחון העצמי שהיה לי בקשר הזה, אני חושש מאוד שעכשיו כאשר היא תרגיש לא מסופקת בסוף ימאס לה והיא תלך לאחר...
עוד לא דיברתי איתה ממש על נושא המגע המיני, אני יודע שכדאי אך אני משתגע, לא יודע מה להגיד, הגמירה המהירה הביאה אותי למצב של יאוש.
אני בן 16, אך הקשר הזה הוא הדבר החשוב לי בחיים כרגע, אני מתחנן לעזרה, איבדתי את כל הבטחון העצום שהיה לי בתור גבר, נכנסתי לפלונטר רציני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן ללמוד טכניקות שעוזרות מאוד
דורית כהן29/11/2010חושש יקר, ראשית אני מציעה לך לשים את שאלתך באתרים העוסקים בסקסולוגיה. שנית מכיוון שאינני מכירה את המונח "סקס יבש" אשמח לקבל ממך הסבר.
אומר לך רק זאת, שהתופעה של גמירה מהירה היא אופיינית לתחילת יחסי מין עם בת זוג חדשה, בייחוד כאשר אין נסיון מיני ואין עדיין בטחון במיומנויות. זאת, מכיוון שרמת החרדה (קוראים לכך "חרדת ביצוע") הינה מאוד גבוהה. לצערנו, רמת החרדה עולה עוד יותר לאחר חווייה של גמירה מהירה מדי, כי אתה כבר חושב על ה"פאדיחה" שהולכת להיות וחרד מפני הרגע הזה, וכך נוצר מעגל קסמים של חרדה.
אני חושבת שאילו היית יודע מראש שצפוייה גמירה מהירה בפעמים הראשונות וכי זו לא תופעה יוצאת דופן - לא היית נלחץ מזה כל כך.
חשוב שתדע שיש טכניקות להשהיית הגמירה, ואתה יכול למצוא על כך חומר באינטרנט. ראיתי מאמר מצויין בנושא, שמסביר את הטכניקה בתוך אתר של טנטרה הנקרא - "לגעת בלב".
מעבר ללמידת הטכניקות, בת זוג אוהבת כמו שאתה מתאר היא פרטנרית מצויינת שיכולה לעזור לך להתאמן על הטכניקות האלו ותקשורת פתוחה וקלילה לגבי הנושא היא מאוד חיונית, כי נדרש כאן פידבק ושיתוף פעולה והבנה מצד השותפה.
חלק מן הטכניקה היא דרך למידה עצמית ע"י אוננות, ובהמשך - תרגול עם בת הזוג.
אני מאחלת לך הצלחה באהבה ובהתנסויות שלכם, חשוב מאוד לרכוש עכשו את המיומנויות האלו על מנת שלא יתפתח אצלך דימוי עצמי נמוך בתחום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)