חברים משותפים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברים משותפים
    אני
    28/11/2010

שלום לכן,
    אני בת 30 נשואה שנתיים לבן זוג מדהים שאני אוהבת נורא. היחסים בינינו ממש טובים, יש עליות ומורדות כמו כל זוג נורמלי, לא משהו רציני בכלל..
    אנחנו עכשיו באמצע טיפולי פוריות (אחרי טיפול ראשון שלא הצליח), אין ספק שזה משפיע על הזוגיות שלנו . אך למרות שיש לפעמים ויכוחים בגלל כל הסטרס שנובע מהמצב, אני
    חושבת שזה אפילו חיבר בינינו יותר והאהבה אפילו חזקה יותר.

אנחנו אוהבים ללכת ביחד לסרטים, מסעדות ולטיולים שונים. כשאנחנו בבילויים האלה שאנחנו אוהבים (והם רבים) אנחנו בדר"כ רק שנינו.. לא יוצאים עם עוד חברים.

לבעלי יש איזה 3 חברים טובים שהם ביניהם נפגשים פעם ב.. , לפני שכהכרנו הוא לא היה בליין גדול ולא אחד שמוקף בחב'רה. גם עכשיו נדיר מאוד שהוא יוצא לבלות ערב עם החברים.
    לי יש,יחסית, הרבה חברות טובות עוד מתקופת התיכון. אך החיים זרמו כך שכולנו שמרנו על קשר מאוד טוב, אנחנו נפגשות הרבה אך ללא הגברים, עושות לנו ערב בנות פעם בשבוע/שבועיים. לא יודעת איך התגלגנו ככה אך זהו המצב..

בזמן האחרון התחיל מעט להציק לי שלי ולבעלי אין חברים או זוגות חברים משותפים בכדי לצאת לבלות ביחד. אני כ"כ אוהבת אותו וממש נהנת איתו כשאנחנו יחד, אבל התחלתי קצת לפחד שאולי במצב כזה נתחיל לשעמם אחד את השני??
    אנחנו כן מדברים על זה שאין לנו "חבר'ה" וצוחקים על המצב.. פעם בכמה זמן כן יש יציאה משותפת עם זוג אחד פה ואחר שם אבל זה נדיר ולא חברים טובים וקבועים.
    האם העובדה שאנחנו כל הזמן רק אני והוא יכולה להשפיע לרעה על היחסים בינינו?? בזמן האחרון בא לנו לצאת, אך אני מרגישה שזה כבר נהיה טיפה משעמם..אני לא בטוחה..
    אולי כל המתח סביב הטיפולים הכניס אותי ללחץ מהנושא הזה?!? אני לא יודעת אם זה מצב נורמלי...
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברים משותפים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים משותפים - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    29/11/2010

"אני" יקרה,

נראה כי הזוגיות שלכם מושתתת על בסיס יציב, ומהווה עוגן איתן לאתגרים הנקרים בדרככם.
    האהבה הבשלה והבוגרת והזוגיות הבריאה, אשר יצרתם, אף מתחזקות לאורם של אתגרים אלה.
    ישר כוח!

מדברייך עולה, כי לך יש צורך, חזק יותר, ברשת חברתית. החברויות שיצרת, במהלך חייך,מלוות אותך לאורך השנים, הקשרים מאופיינים בקרבה, ותדירות המפגשים החברתיים אשר את מקיימת, בהשוואה לבעלך, גדולה יותר.
    האם קיימת אפשרות להרחיב את מפגשי הבנות ולארגן, גם, מפגשי משפחות על מנת למלא את הצורך הזה?
    כך תחושי בנוח בין חברותייך הקרובות, תיצרי הזדמנויות להכרות קרובה ומעמיקה יותר בין הבעלים ותוכלו ליצור רשת חברתית קבועה עם חברים קרובים.

בהמשך הדרך, כאשר יבואו הילדים (ואני מאחלת לכם שיבואו במהרה), תצטרכו ליצור הזדמנויות לזמן איכות רק של שניכם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו