מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקררות ביחסים המינייםפלוני28/11/2010
אני וחברה שלי כבר מעל שנה ביחד אנחנו בקשר יומיומי ונמצאים המון ביחד !
היחסים בינינו מצוינים עם המון אהבה אחד לשני. אנחנו מאוד פתוחים אחד לשני ומדברים על הכול.
בחודשיים האחרונים נוצר בינינו איזשהו נתק ביחסים המיניים. אני בן זוג שמאוד אוהב סקס ואולי אצלה זה השתנה קצת, ששאלתי אותה למה אין לה חשק בזמן האחרון אז היא אומרת לי שהיא לא רוצה לבסס את הזוגיות שלנו על הסקס
אני לא יודע כמה זה נכון מה שהיא אומרת לי אך מאוד הייתי רוצה לשנות את זה ולהחזיר את זה חזרה לכמו שזה היה בהתחלה אני מאוד אוהב אותה והסברתי לה את זה המון פעמים אך זה לא עוזר נתתי לה קצת זמן להירגע עם זה אך זה נשאר אותו דבר .
אשמח אם תוכל לייעץ לי ולהדריך אותי מה לעשות בנוגע לזה.
חשוב לציין שהקשר הקודם שלה שהייתה איתו שנתיים הקשר בינם התבסס על המון סקס ולא הייתי רוצה שהיא תרגיש שזה כמו הקשר הקודם שלה ומצד שני קשה לי עם זה שאני איתה המון ואין בינינו את מה שהיה בעבר
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות ביחסים המיניים - תגובה
דורית כהן29/11/2010פלוני היקר, אשמח אם תכתוב לנו באיזה גילאים אתם. (אתה נשמע לי צעיר)
לאור מה שאתה מספר, יתכן שהיא החלה להרגיש שאתה מייחס חשיבות רבה מדי לסקס, וזה הזכיר לה יותר מדי את מערכת היחסים הקודמת שלה שם היא הרגישה שהסקס השתלט על היחסים וכי לא נוצר שם משהו מעבר לכך. הרבה פעמים ממערכת יחסים אחת לשניה אנחנו עושים מאמץ קיצוני לעשות תיקון לבעיות שזיהינו במערכת שנכשלה, ולפעמים התיקון הוא מוגזם, כי מבלי להתכוון אנחנו נמנעים לעשות דברים שלפי הניתוח שלנו הובילו אותנו לבעייה. ולפעמים ההימנעות הזו היא גורפת וחוסמת גמישות ופתיחות.
אפשרות אחרת היא שיש משהו בחוויית הסקס ביניכם שאינה מספיק טובה עבורה, וזה משהו שחשוב מאוד לברר ע"י תקשורת פתוחה. במקום לבוא אליה בטענות - הבא לשיחה המון סקרנות ופתיחות ורצון להבין וללמוד - מה היא אוהבת, מה היא לא אוהבת, האם יש דברים שמפריעים לה והיא לא אומרת לך. רוב האנשים לא ממש מסוגלים להגיד באופן חופשי מה מפריע להם ומה חסר להם בסקס וזה סוג שיחה שחשוב לפתח ביניכם בהדרגה, בייחוד אם אתה אומר שאתם פתוחים ומדברים על הכל. האם זו גם החווייה שלה? שאתם יכולים לדבר על הכל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)