מה ?...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה ?...
    אני
    30/11/2010

היי
    אני שמחה לבשר לשתף אתכן בזה שקיבלתי בשעה טובה וסת והכל בסדר
    בן זוגי ואני חודשיים מאז ה"סיום הפסקה" וטוב לנו הוא תמיד היה מדהים ומקסים
    ואני גם מצליחה לשתף אותו ולקבל אותו ותוך זה מאוד חשוב לי ואני כן מוצאת אומנם קצת בקשיים את הזמן לעצמי,מה שמראה את הפער,שמבחנתו הוא אמר לי שהזמן שלו הוא גם איתי ,שהוא עושה משהו עבור עצמו...בבקשה אור על הענין,אני מרגישה שלאו דווקא יש לי זמן לתחביבי ולחברים אחרים ,והוא רוצה לראות אותי הרבה .

ועוד דבר ,הוא לא כ"כ מושך אותי...הוא השמין ,ומצד שני כשלא היינו ביחד היו לי מצבים שמאוד התלהבתי עם בחורים אחרים ,וגם בלימודים ובמקומות אחרים אני רואה אנשים שהרבה יותר מושכים אותי...

עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ?...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני נושאים חשובים שהעלת

עדי בדיחי
    30/11/2010

הי אני,

את מעלה שני דברים- האחד - את חשה שאין לך מספיק זמן לאינדיבידואל שלך, לצרכים שלך בתוך הזוגיות- לאדם הנפרד שבך אל מול תפקידך כבת זוג. השני- חוסר משיכה אל בן זוגך.

שני הדברים שציינת שכיחים, לגבי חוסר הזמן שלך לעצמך- את בהחלט צודקת שהוא צריך להיות קיים ולאו דווקא בילוי משותף הוא זמן לעצמך. אצל בן זוגך אולי זה כך. בכל אופן כדאי שבזמנים בהם לא נמצא בבית, תפתחי לעצמך זמן איכות שכזה, בו את רק עם עצמך ועושה מה שטוב לך. בנוסף, כדאי לשתף אותו שפעם בשבוע - שבוע וחצי את רוצה לבלות עם חברה או לעשות תחביב, ולהדגיש שאין מדובר בריחוק ממנו אלא במשהו שחשוב לך ללא קשר לזוגיות, אלא להדגיש את הצורך שלך.

לגבי חוסר משיכה- קריטי לדעתי יותר, חשוב מאוד לא להיגרר למצב בו הבעיה תסלים ואת מבחינתך ממשיכה "כרגיל". אני יודעת שבטח קשה לבקש, או להתוודות שהדבר פחות מושך אותך, אבל אולי כן תצליחי לגייס אותו למשימת דיאטה ביחד, או כושר ביחד, איזשהי פעילות שקשורה למצבו הגופני שלו. אם זה לא הולך, כן כדאי לקיים איתו שיחה ולהבהיר לו שזה חשוב לך הנושא הזה, אין ברירה, אם הוא יבין שזה קריטי לך יש סיכוי טוב שזה ישתנה. סומכת עלייך שתעשי זאת מבלי כוונה לפגוע אלא מתוך המקום שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לשעבר
    01/12/2010

היי תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו