צריכה עצה דחוףף!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה דחוףף!!
    נופר
    01/12/2010

שלום,
    אני נמצאת במין קשר כבר שנה וחצי,במשך שנה וחצי אנחנו לא מוצאים את הפתרון הנכון להיות ביחד התירוץ של בין זוגי זה המרחק,ואנחנו בסך הכל במרחק של 15 דק'
    הוא טוען שהוא רוצה ליראות אותי כל יום אם לא ..לא שווה לו להתחיל את המערכת יחסים הזאת ..ואני טענתי ששום קשר נורמלי לא מתחיל ביום יום הוא מתחיל מפגישות פעם ב.. יציאות...דיבורים בטלפון ...המצב נמשך ככה כבר שנה וחצי אנחנו לא מגיעים לפיתרון איך להיות ביחד...יום יום! במהלך השנה וחצי הזו אני זו שתמיד רדפה וחיפשה והראתה נכונות והואבאדישות שלו...היינו נפגשים פעם בחודש..ותמיד זה גם היה נגמר וחוזר הייתי רוצה שתייעצי לי מה לעשות בנושא ..לרדת מזה ולהמשיך הלאה? או כן להילחם בחיפוש אחר פיתרון...

תאריך הלידה שלי הוא 1.10.1992
    של בן זוגי -29.11.1983

תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה דחוףף!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה דחוףף!! - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    01/12/2010

נופר יקרה,

בן זוגך טוען, שהוא רוצה להיפגש על בסיס יומיומי, אך התנהלותו מעידה אחרת.
    בפועל, תדירות הפגישות שלכם היא פעם בחודש, וגם זה הודות למאמצים שאת משקיעה, כדי שזה יקרה.
    במהלך התקופה שאתם ב"מין קשר" כזה גם הספקתם להתחיל אותו מחדש, אחרי שהוא נגמר כמה פעמים.
    אני מתקשה להגדיר את הקשר שיש ביניכם, אך הוא לבטח לא קשר זוגי, לא קשר שיכול להיות מוגדר כזוגיות.
    אני מציעה לך לסיים את הקשר הזה כדי שתוכלי להתקדם הלאה בחייך, וליצור זוגיות אחרת, בריאה ונכונה עבורך.

מאחלת לך הצלחה ואהבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו