מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ההסבר הפסיכולוגיגל03/12/2007
שלום רב,
בשאלתי אתייחס לשני סוגים של גברים:
סוג אחד הוא הדון ז'ואנים למיניהם,אלה היהירים והשחצנים.מאלה מרבית הנשים מביעות סלידה בפה מלא.
מנגד יש סוג אחר,הבחורים הטובים,הנחמדים,אלה שצוברים להם ידידות רבות שאומרות להן "אתה בחור מאוד נחמד ואני בטוחה שתמצא מישהי אבל....אני לא בשבילך"
לאור הנאמר לעיל,בהחלט מפתיע לגלות כיצד בכל זאת גברים מהסוג הראשון לא פעם מצליחים מאוד עם נשים,בעוד שגברים מן הסוג השני בקושי מקבלים יריקה.
מהו ההסבר הפסיכולוגי לתופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמוד שדרה
דורית כהן04/12/2007עומר יקר,
ראשית מה זה בשבילך "מצליחים מאוד עם נשים"? האם אתה מתכוון לסטוצים או לקשר רציני?
שנית, אגיד לך משהו:
יש משהו מאוד לא סקסי בגבר שהוא "טוב מדי", שמבטל את רצונותיו ולא עומד על שלו. אני חושבת שנשים נמשכות לגברים שיש להם עמוד שדרה, משדרים שהם יודעים מה הם רוצים, ולא עסוקים בריצוי האישה. אגב, אני חושבת שזה נכון גם בכיוון ההפוך. גם גברים נמשכים לאישה שעומדת על שלה ולא מוותרת ומוחקת את אישיותה בנוכחות הגבר.
יש בכלל משהו מושך בלהיות במחיצת אדם שיותר שלם עם עצמו, המביע את רצונותיו בצורה חופשית, ואתה כל הזמן יודע מה הוא רוצה, כי הוא מביע את תשוקותיו ואת צרכיו, אפילו אם זה מתקבל קצת אגואיסטי ע"י אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הצלחה
גל04/12/2007כוונתי הייתה גם לסטוצים וגם לקשרים יותר רציניים.
האם לדעתך מישהו שרוצה ללמוד להצליח בסטוצים נדרש לפתח גישה שונה ממישהו שרוצה להצליח בקשרים רציניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה...
גל09/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטונתי...
דורית כהן10/12/2007היי עומר,
חשבתי על שאלתך הנוספת, והאמת היא - קטונתי...אינני בטוחה שאני האדם המתאים לייעץ לך בנושא זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)