מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיים בזבל דחוף גירושיןrivka05/12/2010
שלום!
אני בת 25 נשואה +2 ילדים יפייפים
אז ככה... אני נשואה כבר 5 שנים. אני גרה בחו''ל זה נורא קשה לי עזבתי את כל המשפחה חברים... אני בתנאים מאוד קשים אין לי עזרה אין לי חברה וגם לא משפחה
אני גרה בביסמנט של חדר וחצי אין לי חדר שינה נורמלי אין לי רהיטים נורמלים, וגם בית נורמלי אין לי ..שאני לא אדבר על אוכל וביגוד, החייים משוגעים לגמרי והכל ביגלל שבעלי קמצן אני רוצה להתגרש מהר, רוצה לעוף לישראל. קשה לי אין לי רגש כלפיו היה לי וממזמן ניגמר תנו לי עצות איך אני מתפטרת מהבנאדם הזה כי לסלוח אני כבר לא יסלח ולא אוותר טיפול לא בא בחשבון הוא קמצן מוות וגם אין כח לזה כבר...
אין לי אהבה אליו אני אישה מושכת נקייה ויפה הוא לא מעריך את זה בכלל
יש לו תעבה לכסף הוא מכור לכסף אני לא מבינה מה עשיתי עד עכשיו עם כזה בעל
הוא יכול לחיות בלי סקס בכלל, הוא לא יודע לתת אהבה הוא הגואיסט
אני חייבת עידוד מכל מי שיכול לעודד אין לי עזרה החברה שאני נימצאת בא דוברים אנגלית ולכן אין לי תקשורת איתם, ובנוסף לזה אין לי עבודה ביגלל שאני דוברת רק עברית, קיצור החיים שלי בזבל! הוא אומר לי שאין לא בעיה שאני יעזוב אותו אבל בלי הילדים זה אייום בשביל שאני לא יעזוב אותו, הוא אומר שהוא אוהב אותי מאוד ואין לא כסף ולכן לא נותן לי.
אין לו טיפה רומנטיות או רגש כלפי אישה אני במשבר מאוד קשה אני חייבת עזרה
נימאס לי מהחיים ולמען הילדים שלי אני חייה אחרת הייתי משנה כיוון...
אשמח לעזרה נפשית תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה לעזור
עדי בדיחי05/12/2010שלום רבקה יקרה,
אכן, את עוברת משבר לא פשוט. לפרידה יש הרבה רבדים- גאוגרפית, פיזית, רגשית וכל זה בנוסף להשלכות על הילדים הקטנים.
את מבקשת תמיכה ועידוד- אני מבינה שאת זקוקה למעין "פוש" כדי לעשות את הצעד הזה. נשמע לי מהודעתך שאת מוכנה לעשות אותו, לא נשמע שנשארה בך אהבה לבן זוגך, אם כי אני חייבת לציין- נשאר בך הרבה כעס, ולפעמים, הגבול בין אהבה לשנאה הוא כ"כ דק, והוא דו כיווני, ז"א- המעבר החד בין "אני אוהבת", ל"אני לא סובלת" הוא דק לפעמים.
אם את בפירוש הדעת למסקנה שלא טוב לך, שאת לא רואה איתו המשך חיים, שאת לא רואה דרך ורצון לתקן את המצב, אז כן, את צריכה לעשות צעד ולחזור לישראל. אני לא יודעת אם בקרבתך יש קהילה יהודית, אבל לבטח יש גורמי סיוע שיכולים לתת מינימום תמיכה- נסי בכל זאת דרך האינטרנט, וכד'.
דרך נוספת היא ליצור קשר עם מטפל בישראל ולעשות תהליך תוך כדי, קרי, לקבל תמיכה מקצועית עד שאת חוזרת ארצה. התמיכה הוירטואלית לצערי רק וירטואלית..
כך או כך התהליך לא פשוט, אבל לא בלתי אפשרי. את צריכה להחליט שזהו, שאת עושה את זה, ולעשות. לי נשמע משום מה שעדיין יש בך משהו שמתנדנד- אם זה חוסר ביטחון ללכת על זה ולא להתחרט, אם זה משום שעדיין נשאר קמצוץ רגש חיובי אליו (?), אני לא יודעת, רק משתפת אותך. בכל אופן- זה אפשרי. אם אין שום סיכוי אחר להביא אותו לקראתך, ואם לא נותרה בך אהבה אליו- חזרי הביתה, לישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לעזור-תגובה
rivka05/12/2010תודה לך
אני רוצה גירושין ! אני גרה בקנדה זה עיר לא כל כך קלה כדי לברוח עם הילדם הוא מאיים שהילדים נישארים איתו (זה בכדי שאני יהייה מוכרחה לחזור)
את יכולה בבקשה להסביר לי מזה הדבר הזה שהוא מאוהב בכסף יותר מסקס זה משפיל מביך..
איך עושים תצעד הזה לקחת תילדים ופשוט לחזור לישראל ללא הסכמתו? אני חייבת תמיכה בעניין
אפחד לא יודע תמצב שלי איתו חוץ מהמשפחה שלו, כולם חושבים שאני חייה בעולם כולו דבש, אני לא יודעת איך להתחיל בתהליך גירושים ללא עזרה, אפילו תשכנות שלי אני לא מכירה. אני כל היום בוכה איך החיים שלי נפלו לפח מגיל כל כך צעיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בשליטתך
עדי בדיחי05/12/2010רבקה יקרה,
רק את בוחרת מה הצעד הבא.
לגבי התאהבות בכסף- יש דבר כזה, אין מה לעשות. בעיקר כשאתם מתגוררים בחו"ל וההישרדות היא משמעותית יותר, אולי אף כוללת את ה"חלום"- לעשות כסף בחו"ל ולחזור, הרבה זוגות נשארים בסוף.. תמיד יש את הפחד לחזור לכלום ולהתחיל מאפס. אז זה קיים וכנראה, לפי מה שאת מתארת, זה בעדיפות מאוד ראשונית אצלו.
לגבי איך עושים את זה- אני לצערי לא מתמחה בנושא ולא יכולה לעזור. אבל שוב, אם גלשת וכתבת בפורום הזה, תוכלי להמשיך לגלוש ויש אף פורום של הפורטל שלנו- פורום בנושא גירושין וזכויות וכו'- שם בטח תוכלי לקבל תשובה. כשכתבתי תמיכה מקצועית מהארץ- התכוונתי שאפשר לנסות להפנות אותך למי שמתאים במקרים כאלה לקבל תמיכה טלפונית מהארץ, תמיכה רגשית בעיקר, לעודד אותך ולחזק אותך עד שתוכלי לעשות את התהליך ולחזור כשאת מרגישה מספיק חזקה לזה.
לגבי הילדים- מורכב, על כן צריך להתייעץ [a href='http://ww.beok.co.il/Forums/פורום_פרידות_גירושין_בגידות' id='link']בפורום מתאים [/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ענקית על העזרה
rivka07/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהrivka-
בני07/12/2010אני רואה שהסתרדת עם עדי בדיחי המקסימה,
אני מקווה שכעת הוקל לך,
אין לי מושג מה טוב בשבילך, רק את יודעת, ובכל זאת אם את רוצה להישאר ולשקם את הזוגיות שלכם, אני מוכן לתת כתף ולתמוך בך נפשית מרחוק, דרך המייל,
תשאירי מייל ונתקדם,
חג אורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)