פלרטוטים בעבודה או יותר מכך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פלרטוטים בעבודה או יותר מכך
    חסוי
    08/12/2010

מה דעתך קורה?צלצלתי לפקידה העובדת אצל בעלי בעסק ,הבהרתי לה שאני אחרי לידה והיא נכנסה לעבודה , ומאז התחושה קשה *והיא מיד שוחחה שכן חודש המשרד לא עובד והשמועות ידועות והעקיצות מהעובדים ואין לי מה לדאוג ,היא נוסעת לעסק להחזיר מפתח אף שמבחינתה ,היתה תובעת על הוצאת דיבה ובסה"כ באה לתקן ת'עולם וכן עדיף שהיא תיהיה ולא אחרת ממילא צריך פקידה,והיא נתנה המון בשביל פרוטות בשכר ואפילו רצתה למסור לי דרך בעלי מתנה שובר לספא זוגי מימנה,היא לא האמינה שהיא מדברת איתי וטענה שכמו כל בחורה רווקה מחפשת את עתידה ונוסף נתנה המלצה לתת בעיטה לעובד מסויים בחוצפתה ,הגב' חיכתה לבעלי כדי,לבכות ולספר לו מה אשתו עשתה,,,נכון להיום הגב' לא עובדת אבל,בעלי ציפה שאני יזום פגישה אפילו ברחוב ולהחזירה לעבודה -אני הודעתי לו רשמית שהצ'פצו'לה המלעונה הלכה ונגמר.הגב' החצופה דורשת מימנו המלצה לכך שעבדה שנה ,שבפועל עבדה 4 חודשים בהם עשתה שומות ,מה דעתך קרה שם באמת ,האם היו פלירטוטים או יותר מזה? כיצד העיזה להודות כי,היו להם נסיעות יחד בעניני "עבודה",מה שאני שואלת האם יש לי רשות לבקש את בעלי או אותה לא להתקרב למקום ולא לבעלי ואת השכר שתקבל בדואר רשום,האם הדרישות שלה לא עשויות ליצור בעיות בהמשך "פיצויים",ומה פתאום שתיתן לאשת הבוס שי לספא זוגי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלרטוטים בעבודה או יותר מכך - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    09/12/2010

חסויה יקרה,

נראה שאת משקיעה המון משאבים רגשיים וגשמיים בעניין הזה.
    טוב עשית ששחררת אותה. ההעסקה שלה "עולה" לך ביותר מידי, וגם אינה בריאה לשלמות המשפחה ושלום הבית.

לשאלתך, אין מניעה שאת השכר היא תקבל בדואר רשום.
    את גם יכולה, לעניות דעתי, לבקש ממנה להתרחק, אך אני לא בטוחה שיש לבקשה שכזו תוקף.
    כלומר, במידה והיא לא תענה לבקשתך, מה אז?
    אני מציעה שתתייעצי עם עורך דין בעניין הזה.
    לא ירדתי לסוף דעתך בעניין הפיצויים, על מה היא יכולה לבקש פיצויים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו