הריון ומערכת יחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הריון ומערכת יחסים
    לינדה
    12/12/2010

שלום,
    בת 30 בהריון מתקדם
    היה לנו קשה להכנס להריון, אבל מאז שזה קרה בעלי השתנה מאוד.
    עלי לציין שעוד לפני זה היו לנו בעיות במערכת יחסים אבל עכשיו זה נהיה גרוע יותר
    הוא לא תומך בי, הוא לא הולך איתי לבדיקות ולא דואג לי בשום צורה אחרת.
    הוא מתנהג כאילו התינוק כרגע לא קיים וכועס עלי במידה ואני מרגישה עייפות ולא מספיקה לעשות את כל המטלות בבית.
    למרות שאסור לי כרגע להתרגש ולהתעצבן הוא עושה הכל כדי שזה יקרה- הוא מתעצבן משטויות ולא מפסיק להעליב אותי.
    בויכוח האחרון הוא אמר לי שהוא בכלל לא בטוח שהילד הוא שלו... (עלי לציין שהוא הגבר היחיד שאי פעם היה לי ואף פעם לא נתתי לו שום סיבה לחשוב אחרת)
    אני לא יודעת מה לעשות, לייעוץ זוגי הוא לא ילך , האם עדיף לעזוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ומערכת יחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ זוגי או ייעוץ פסיכלוגי אישי

דורית כהן
    12/12/2010

לינדה היקרה, ההתנהגות של בעלך מאוד יוצאת דופן. נשאלת השאלה האם הוא היה סגור על הבאת ילד ביחד? לי זה נראה שיש לכם עניינים בלתי פתורים, כמו החשדנות שלו כלפייך, כמו הסרוב שלו להשתתף איתך בחוויות של ההריון. הוא כאילו בהכחשה ובחרדה מפני בוא התינוק.
    זה לא מצב בריא ועליכם לחפש מהר עזרה בייעוץ זוגי, ולברר את הנושאים שהעלית. אם הוא לא מסכים ללכת איתך לייעוץ - או ללכת בעצמו לייעוץ אישי על רקע ההכחשות שלו את המציאות - נראה לי שלא נכון להישאר במערכת הזאת, כי הדברים רק ייעשו קשים וטעונים יותר אחרי הלידה, כאשר יופיעו קשיים אובייקטיבים כמו חוסר שינה, ומטלות טכניות רבות, והכבדה כלכלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו