מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשתי לא רוצהאפי13/12/2010
מצבי זהה. גם לאחר 15 שנים ביחד, המשיכה הרגשית והפיסית שלי לאשתי חזקה מאוד. שנינו נאים, לטענתה אין לה מישהו אחר, היא טוענת שהיא אוהבת, אך לא מסוגלת להביע חיבה רגשית או פיסית . רק כתגובה על יוזמה שלי. שיחות איןספור וניסיונות לפתור את הבעיה לא צלחו. מיד לאחר השיחות המצב חוזר לקדמותו והיא באלגנטיות, מסוגלת לעבור לנושא אחר, כאילו לא היתה חלק משיחה כזו.
אין פתרון למצב למעט פרידה. אך המחיר כאשר קיימת משפחה הוא גבוה. בעיניה בגידה היא מעשה חמור וכךך היא מתייחסת לסוגיה כאשר היא צצה במקרים אחרים.
מצד שני את החום, האהבה והתשוקה שבי היא אינה חשה צורך לקבל ואני לא מוכן לכפות. הייתי שמח להתכתב עם מישהי במצבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתתפי פורום יקרים
מוניקה הרשקוביץ13/12/2010מזמינה אתכם להשתתף, להגיב ולחוות דיעה.
מי מכם אשר היה במצב דומה ומוכן לתרום מתובנותיו, יבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי לא רוצה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ13/12/2010אפי יקר,
מציאות חייך לא פשוטה.
אתה כמהה לאינטימיות נפשית וגשמית, כפי שכתבת, עם אשתך. כאשר אתה יוזם, ההיענות מצדה נמוכה, כפי שציינת בצורה עדינה "היא אינה חשה צורך לקבל", והיא לא יוזמת. כך שבפועל הכמיהה שלך נותרת ללא מענה הולם.
אינטימיות (רגשית ופיסית) הינה ערך יסוד בזוגיות, אחד מעמודי התווך החשובים ואך טבעי הוא שתרגיש צורך כזה.
התרשמתי שהינך איש עם הרבה נתינה, פתיחות, נאמנות, רגישות ותשוקה.
איש עם ערכים חזקים, בעל רצון וצורך עז בזוגיות בריאה המושתתת על הדדיות ונתינה.
גם בהנחה, שאין לה מישהו אחר, התסכול שאתה חש, ותחושת ה"אין האינטימי" לא יוכלו להימשך לנצח.
כתבת שמחיר הפרידה גבוה כאשר קיימת משפחה.
ואני שואלת אותך, האם המחיר שאתה משלם בתוך הזוגיות, התחושה של ה"לבד" בתוך ה"ביחד", אינו מחיר גבוה?
זאת ועוד, אני מתרשמת מדבריך, שהיחסים ביניכם התנהלו אחרת בעבר. חיית בזוגיות העונה לצרכיך, רצונותיך וערכיך. בשלב כשלהו בחיים, הקרבה ביניכם התפוגגה, והתחלת לחוש כפי שתיארת.
קשה יותר להתמודד עם החוסר לאחר שחווית את ה"יש".
אני מציעה לך לשקול עשייה לצורך מימוש ערכיך, צרכיך ורצונותיך, ולא "לדבר על זה" או ל"התכתב על זה" בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)