מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אולי תדעו איך לעזור ליליאת13/12/2010
שלום.
אני בת 25 ולפני כחצי שנה עברתי פרידה מאוד כואבת מבחור איתו הייתי כמעט שנתיים. הוא נפרד ממני לאחר תקופה ארוכה של ריבים, בין היתר הוא לפעמים לא התייחס אליי יפה והרשה לעצמו לשחק בי וברגשותיי.
הייתי בטוחה שאני מצליחה להתגבר על הפרידה, היו לי אפילו תקופות קצרות של אושר והכרתי בחורים אחרים אך דברים משום מה לא מסתדרים לי. אני לא מצליחה לשכוח אותו לגמריי, כל הזמן אני מדמיינת איך זה להיות איתו ושוקעת במחשבות.
כולם סביבי אומרים לי כל הזמן שהוא פשוט לא שווה את זה, החברות שלי מזכירות לי כמה אומללה הייתי כשהיינו ביחד אבל כלום לא עוזר. היום פשוט הבנתי שעבר כל כך הרבה זמן ואני עדיין כמהה לראות אותו. הפרידה שלנו נגמרה בפיצוץ, לא דיברנו מאז כמעט, הוא ניסה ליצור קשר מספר פעמים אח"כ אבל התעלמתי ממנו לחלוטין בגלל התנהגות גועלית מצידו בזמן שהיינו ביחד. כבר המון זמן שעולות בי מחשבות שאולי הגזמתי בתגובות שלי ואולי הפסדתי פה אהבה גדולה.
זה שובר אותי לגמריי.
ניסיתי ליצור קשר איתו אך הוא מסרב להיפגש לדבר בטענה שאחרי הפרידה הוא רצה אותי ואני לא הייתי מוכנה לשמוע. הוא כל הזמן אומר תרגישי מה שאני הרגשתי. אני נהגתי כך בגלל שהייתי פגועה מזה שהוא עזב אותי והתחרט אח"כ.
כל העניין שהוא מתחמק מלהיפגש ביחד עם העובדה שנראה לי שיש כבר מישהי חדשה בתמונה פשוט משגע אותי. אני לא יודעת איך להפנים שזהו זה נגמר.... לא הפנמתי את זה עד עכשיו ואני מתחילה לחשוב שזה כבר לא יקרה....
ממש קשה לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי תדעו איך לעזור לי - תגובה
מוניקה הרשקוביץ14/12/2010ליאת יקרה,
כמו כולנו, גם את זוכרת בעיקר את הטוב, ואף מייפה את שהיה.
למרות שאת מציינת, במפורש, שהוא היה גועלי, התייחס אלייך לא יפה ושיחק בך וברגשותייך ושהיית אומללה, את כמהה לראות אותו ולהיות איתו.
יש פתגם האומר "אין בוכים על חלב שנשפך"... במקרה שלך, יש לברך ולהודות על שהחלב הזה נשפך...
אל תאפשרי לעצמך לדמיין את העבר אחרת ממה שהיה בפועל, ואל "תבזבזי" עליו מחשבות, הוא לא ראוי להן.
אני מציעה לך להתמקד בתקופות האושר שידעת מאז הפרידה.
חשבי על הזוגיות החדשה שתצרי לעצמך עם בן-הזוג הראוי לך, צאי לפגישות, הכירי בחורים, וממשי את הזוגיות הנכונה עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)