קשר של 5 שנים איך יודעים אם נגמר?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר של 5 שנים איך יודעים אם נגמר?
    קשר של 5 שנים
    14/12/2010

שלום לכולם,

אני וחברה שלי יחד כבר 5 שנים בזמן האחרון(כמה חודשים) אנחנו מאוד עצבניים אחד על השני בדברים בחוסר סבלנות היא מנתקת לי בפנים לפעמים שלא נעים לה לשמוע דברים.. היא כל הזמן חושבת שהיא צודקת ומנסה לצדד בעצמה גם שהיא טועה, מכל דבר קטן עושה סרט טורקי .
    אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות.
    האם זה סימן לפרידה? עזרתכם בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין חד משמעויות

עדי בדיחי
    14/12/2010

הי,

אין תשובה חד משמעית לשאלתך. את זה רק אתם יכולים לדעת.

אתם יחד 5 שנים, בכל זאת הקשר נוטה להישחק עם הזמן- שיגרה, משעמם, וכשמשעמם לא פעם באים הריבים.

יש לבדוק האם הנושאים עליהם אתם רבים הם מהותיים- נושאים כמו כבוד הדדי, אמון, רגשות, גבולות, התנהגות זה לזו. האם הנושאים חשובים או שמא אפשר להתגבר עליהם לאורך הזמן ובכל זאת להיות יחד- אוהבים?

לא הייתי מפרקת שום דבר עד שלא הייתי מנסה הכל, אם אתה רואה בחשיבות הקשר ואם נותר רגש- יש לפנות בכל זאת לייעוץ, אפילו קצר- למקד אתכם על דרך מסויימת לפיתרון. הפיתרון יכול להיות כאשר המטרה היא חזרה לקשר בריא, או שאף פרידה- אבל פרידה מסודרת ונעימה ככל שניתן. אני חושבת שכך תוכל למקד את עצמך ולהבין טוב יותר איפה הדברים עומדים.

אם תרצה להרחיב לגבי הבעיות אשר אתה רואה בקשר, אשמח לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו