בגידות-שאלה חשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידות-שאלה חשובה
    שירי
    25/04/2007

אני נשואה בערך שמונה שנים ומכירה את בעלי שנים ארוכות לפני הנישואין.
    קיימת אהבה בינינו אך המשיכה וההתלהבות אחד מהשני ירדה. אתם יודעים - עייפות, ילדים ועוד..
    אני מאוד אוהבת סקס ובנוסף אני אישה יפה שזוכה למבטים רבים, אולם לעולם לא עלה על דעתי לבגוד ואני בטוחה במיליון אחוז שגם בעלי לא חשב על כך.
    לאחרונה היתה לי שיחה עם חבר משותף שאמר לי שכולם בוגדים, שוחחתי עם חברה על כך - בחורה פשוטה ומתוקה והיא צחקה ואמרה שאני תמימה שבודאי שהרוב המכריע בוגד גם אם לא מדברים על כך.
    אני מרגישה רע עם כך מכיוון שאני נורא רוצה להרגיש איך זה לשכב עם מישהו אחר, אין לי ניסיון מיני קודם, אבל אני שומרת אמונים לבעלי כי כך צריך. אז אם כולם, למה לא אני? מה אתם אומרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידות-שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידות הן בגידות הן בגידות...

יהודית ברגמן
    26/04/2007

שירי יקרה,
    נפלא שקיימת אהבה וניצוץ להתלהבות ומשיכה מינית ביניכם. כל חיי נישואים זקוקים לריענון, שיפור, עוררות, גיוון והשקעה אחד בשני. כפי שעניתי על פנייה דומה: אסור לקבל את האהבה כמובן מאליו. הזמן שוחק והילדים הקטנים בבית גוזלים אנרגיות ותשומת לב. בפרט אז - חיזור של מי שמחוץ לבית - תמיד מרגש. זה טוב ונעים להיות מחוזר, אבל אינני בטוחה ש"כולם בוגדים" כפי שחברכם המשותף הגדיר. תלוי איך את רואה את טיב היחסים ביניכם בעתיד.
    את האהבה , החברות הטובה והמיניות שהיתה - צריך לשוב ולעורר. להעלות את רמת הריגוש ולשפר יחד את הפתיחות ביניכם. לבלות יחד, ללכת לסדנאות משותפות
    העלאת הנושא בשיחה עם בעלך- יכולה לשמש כנקודת מיפנה לשיפור במקום למצוא מיפלט ולברוח אל הפיתוי ממנו לרוב חוזרים פגועים , הזוגיות נהרסת וכולם יוצאים בהפסד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו