מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בגידות-שאלה חשובהשירי25/04/2007
אני נשואה בערך שמונה שנים ומכירה את בעלי שנים ארוכות לפני הנישואין.
קיימת אהבה בינינו אך המשיכה וההתלהבות אחד מהשני ירדה. אתם יודעים - עייפות, ילדים ועוד..
אני מאוד אוהבת סקס ובנוסף אני אישה יפה שזוכה למבטים רבים, אולם לעולם לא עלה על דעתי לבגוד ואני בטוחה במיליון אחוז שגם בעלי לא חשב על כך.
לאחרונה היתה לי שיחה עם חבר משותף שאמר לי שכולם בוגדים, שוחחתי עם חברה על כך - בחורה פשוטה ומתוקה והיא צחקה ואמרה שאני תמימה שבודאי שהרוב המכריע בוגד גם אם לא מדברים על כך.
אני מרגישה רע עם כך מכיוון שאני נורא רוצה להרגיש איך זה לשכב עם מישהו אחר, אין לי ניסיון מיני קודם, אבל אני שומרת אמונים לבעלי כי כך צריך. אז אם כולם, למה לא אני? מה אתם אומרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידות הן בגידות הן בגידות...
יהודית ברגמן26/04/2007שירי יקרה,
נפלא שקיימת אהבה וניצוץ להתלהבות ומשיכה מינית ביניכם. כל חיי נישואים זקוקים לריענון, שיפור, עוררות, גיוון והשקעה אחד בשני. כפי שעניתי על פנייה דומה: אסור לקבל את האהבה כמובן מאליו. הזמן שוחק והילדים הקטנים בבית גוזלים אנרגיות ותשומת לב. בפרט אז - חיזור של מי שמחוץ לבית - תמיד מרגש. זה טוב ונעים להיות מחוזר, אבל אינני בטוחה ש"כולם בוגדים" כפי שחברכם המשותף הגדיר. תלוי איך את רואה את טיב היחסים ביניכם בעתיד.
את האהבה , החברות הטובה והמיניות שהיתה - צריך לשוב ולעורר. להעלות את רמת הריגוש ולשפר יחד את הפתיחות ביניכם. לבלות יחד, ללכת לסדנאות משותפות
העלאת הנושא בשיחה עם בעלך- יכולה לשמש כנקודת מיפנה לשיפור במקום למצוא מיפלט ולברוח אל הפיתוי ממנו לרוב חוזרים פגועים , הזוגיות נהרסת וכולם יוצאים בהפסד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)