מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מהה לעשותב16/12/2010
באמצע שנות ה30 לחיים נשואה + 2 נשואה כעשר שנים כבר שנתיים בקשר עם גבר שעובד איתי גם הוא נשוי עם ילדים בוגים אנחנו כל הזמן מנתקים וחוזרים נמצאים באותו מקום עבודה היחסים מתרכזים סביב דיבורים חיבה אהבה ללא סקס אני מקפידה שזה לא יתפתח לכיוון הזה מחשש להצטער וגם לא רוצה להיפגע הוא לא יתגרש מאישתו מבחינתו גם אני לא אעשה את זה בעלי בחור טוב יש לי המון חילוקי דיעות איתו וזה מעיב על הקשר ועל הינטימיות אבל הוא גם לא עושה לי את זה כמו הגבר האחר והוא מעולם לא עשה לי את זה סה"כ קשר סביר ולא מעבר ועקב החילוקי הדעות זה לא מוסיף.
הבעייה היא שאני לא מצליחה להרפות מהקשר עם הגבר האחר עד שהצלחנו לנתק לאיזה חודש ביוזמתו ויוזמתי למה אני תמיד לא שלמה עם עצמי הצטערתי אבל הוא כבר לא היה ממוכן לחדש קשר ושחזרנו זה לא שהוא הציע לי לי משהו רציני כרגיל אותו קש אז אני עכשיו רק מחזיקה את זה על אש קטנה אני לא מסוגלת לנתק איתו אני יודעת שיגיע הרגע ושוב אני אשבר ואחזור להיות איתו בקשר יותר קרוב ללא יחסי מין( שמעולם לא היו) ונריב וחוזר חלילה אני תקועה ולא יודעת איך לפתור את הבעייה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא משקף את מה שאין
עדי בדיחי17/12/2010שלום ב,
לצערי אני לא יכולה לתמוך בקשר כזה. תחילתו, המשכו וסופו הם ברורים- תסכול מתמשך. אם היית כותבת שיש כוונות רציניות לגירושין משני הצדדים - אולי אפשר לשחרר נשימה. אבל דווקא בשל הקשר הלא בריא הזה (ונראה לי שאת יודעת שהוא כזה, עם כל הקושי) - אין לי אפשרות להציע לך משענת תמיכה או תשובה מספקת ומרגיעה.
אני יכולה כן להגיד לך, שהמעגל הזה של תקוה-תלישות-אכזבה-תסכול, ימשיך וימשיך.. כל עוד את והוא נשארים במקום העבודה ביחד. אין לי ספק שיש לך קושי עצום להתנתק ממנו כיוון שמה שאין לך עם בעלך- יש לך איתו בגדול. מבחינת הגבר הזה- אני מבינה ממנו דבר אחד- את ריגוש נחמד בשבילו, ושם זה מתחיל ונגמר. את בעבודה שלו, אשתו בבית, יש לכם מעין רומן אסור ומרגש (עם בלי יחסי מין- זה לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה רק הרגש שלכם), ויש ילדים ואשה בתמונה ואין גירושין באופק, גם לא יהיו. אז? מה הלאה? רק את מחליטה. הוא מהווה עבורך דבר אחד- הוא מהווה את החסר בנישואין הנוכחיים שלך. כל גבר מסוגו היה משמש בדיוק את אותו חלק בפאזל- כל גבר אחר היה יכול לספק לך את המלאי החסר מול הבעל. הוא מאפשר לך מציאות מדומה, מתוקה יותרף מהמציאות בבית. הקירבה אליו, עבורך, היא בעצם נחמה, אישור והתחושה הזאת של נאהבות ולהיות רצויה וחיונית עבור מישהו, עבור גבר. אבל לצערנו, זה הדבר היחיד שהקירבה הזאת מספקת עבורך. עבורו זה כנראה גם זה, ואולי אפילו פחות.. אולי זה פשוט ריגוש ודי.
אז לא, אין לי מילה שממש יכולה להרגיע אותך. אני מעודדת ומחזקת אותך להתרחק ולהתנתק מהקשר הזה- ברור לי שרגשית את לא שם, אז לפחות אני מעודדת אותך לשאוף ללהיות שם, ואם את זקוקה לתמיכה מקצועית עבור זה- עשי זאת. כי כרגע את כלואה בכלוב של זהב, ואין פה כינורות דביקים שמנגנים.. יש פה אותך, מתוסכלת ומרגישה תקועה.. וחשוב שתצאי מזה, חשוב עבורך. רגשית ומנטאלית זה לא טוב שתישארי בתחושה הזאת. אני מאמינה שאיש מקצוע יוכל לסייע ולתמוך בך, אבל לפני זה חשוב שתהיי שם רגשית ותביני שגם מבחינתו- הקשר הזה לא הולך לשום מקום פרט למקום העבודה שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)