צריכה עצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה
    חסוי
    18/12/2010

היי,
    אני בת 25, ונמצאת בקשר זוגי מזה שנתיים וחצי.
    לפני כ-4 חודשים עברנו לגור ביחד.
    בתחילת הקשר היה לנו קשר מרחוק- הוא למד בצפון ואני במרכז. היינו מתראים פעם בשבוע.
    במהלך השבועיים הראשונים של הקשר היינו עושים המון סקס (פעמיים ביום) אבל איפשהו אחרי חודש (!) היו הרבה סירובים מצידו...
    אני בחורה עם המון חשק מיני, ומרוב כל הסירובים הפסקתי ליזום עד כדי כך שאחרי חצי שנה של הקשר המצב התהפך- הוא היה יוזם ואני הייתי מסרבת משיקולי עייפות/שעות שינה.
    אנחנו מאוד הפוכים בכל דבר- הוא איש של לילה ואני של יום, הדיעות שלנו שונות, המחשבות, הכל שונה. לו בא בבוקר ולי בא לפני השינה...
    עכשיו כשעברנו לגור ביחד, כשחשבתי שהתדירות תלך ותשתפר- היא רק הולכת ודועכת. לא שכבנו כבר חודש וחצי...ואנחנו ישנים באותה מיטה!
    מעבר לזה בתקופה האחרונה אני מרגישה שאנחנו כמו שותפים- הוא טוען שהוא מאוד נמשך אליי, לי אין ספק שהוא אוהב אותי, אבל אני לא מרגישה משיכה מצידו.
    ניסיתי ליזום כמה פעמים וקיבלתי סירוב- הוא טוען שזה כי יש לנו הרבה ריבים לאחרונה והוא מרגיש מרוחק. אני ממש מרגישה כאילו כל אחד חי את החיים שלו- הוא הולך לישון אחריי בטענה שהוא לא עייף, אני פשוט נרדמת כבר ב-10,11,12 כי אני מתעוררת כל יום ב-6 וחצי בבוקר.
    אין לו משמעת עצמית של ללכת לישון מוקדם, או "כי צריך". הוא יכול ללכת לישון ב-3:30 בבוקר יום לפני העבודה כי הוא סתם ישב על המחשב, מה שמקשה עליו לקום בבוקר, וכמובן בסופ"ש הוא עייף כי הוא צריך להשלים שעות שינה....וזה בא על חשבוננו- אני מדוכאת מלקום מאוחר בשישי-שבת וכל בוקר שאני רוצה שהוא יקום לפני 12 זה הופך לריב....
    אין לנו זמן באמצע שבוע כי שנינו בעבודה, אני גם מתנדבת וגם סטודנטית....ושנינו גמורים. אני ממש לא יודעת מה לעשות. כשטוב לי איתו אז טוב לי- הוא קשוב, והוא משנה דברים כשאנחנו מדברים עליהם, הוא עוזר לי בבית, הוא עוזר לי כלכלית אם אני צריכה, אכפת לו ממני. אבל אני לא מרגישה שאני נחשקת. אני מרגישה שאני חיה עם צל- אני קמה הוא ישן, מיותר לציין שאנחנו לא קמים יחד/הולכים לישון יחד בסופ"שים, שזה הזמן היחיד שאני מקווה להיות איתו.
    בנוסף יש לציין שדיברנו על זה כמה פעמים, גם הוא מודע לזה שיש כאן בעיה, אני ממש מרגישה שאיבדנו את זה. שאם כבר הוא/אני מנסים ליזום אז זה הופך לכ"כ ביג דיל שאני כבר מאבדת את הביטחון ולא יודעת איך להתנהג-הוא מרגיש שאני לא זורמת איתו ואחרי שהוא מתחיל לנשק אותי הוא פשוט מפסיק ואז אנחנו לא שוכבים.
    אני ממש מתוסכלת מהמצב, במיוחד כשאנחנו גרים יחד והמעבר היה קצת בניגוד למה שההורים שלי חושבים- שלא צריך לגור יחד לפני חתונה....
    תודה רבה וסליחה על האורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשביל זה חשוב כן להתגורר יחד לפני

דורית כהן
    18/12/2010

חסוייה יקרה, נדמה לי שיש כאן כבר יותר מדי דברים שלא מתאימים...גם סדר יום כל כך שונה, גם בעיות ופערים בתשוקה, בשעון הביולוגי. את צעירה. בדיוק בשביל זה יש את המגורים המשותפים - כדי שתכירי את הבן זוג לפני שאתם מחליטים החלטות גורליות.
    יש זוגות שבשלב הזה כבר מגיעים לייעוץ זוגי, ולפעמים דרך ייעוץ זוגי מצליחים לפתור חלק מן הבעיות. אבל נדמה לי שבמקרה אותו את מתארת - אין מספיק עבור מה להילחם, ומכיוון שאת עוד צעירה מאוד - אולי כדאי להסיק את המסקנות ולהיפרד.

בדקי איך את מרגישה אם הוא לא יהיה יותר חלק מחייך? יותר הקלה? או הפסד גדול? האם את יכולה לראות אותו בן זוג לכל החיים? אב לילדים שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו